ESS aloittaa toimintansa perustamalla valmennusringin

31.8.2016

Kuvat: Sari niskanen
Valmennusringissäkin mukana toimiva Sara Honkavaara opastamassa Revolutions-luistelijoita. Kuvat: Sari niskanen

Espoo Synchronized Skaters Ry (ESS) aloittaa toimintansa perustamalla perustajaseurojensa muodostelman SM-junioriluistelijoille suunnatun valmennusringin, joka tarjoaa valmennusrinkiin valittaville lahjakkaille luistelijoille huippuluokan valmennusta eri osa-alueilla.

Espoo Taitoluisteluklubi ja Espoon Jäätaiturit perustavat yhteisen muodostelmaluistelun SM-seniorijoukkueen kaudelle 2017-2018. Tulevaa joukkuetta varten on perustettu oma seura, Espoo Synchronized Skaters (ESS). Uuden valmennusringin tavoitteena on parantaa perustajaseurojen junioriluistelijoiden valmiuksia jatkaa uraansa SM-senioritasolla seuraavalla kaudella tai tulevina vuosina.

Syyskuun puolivälissä alkava valmennusrinki tuo paljon uutta ja mielenkiintoista mukaan valituille SM-junioriluistelijoille sekä nykyisille ETK:n SM-seniorijoukkue Revolutionsin luistelijoille. Valmennusringin vierailevia valmentajia syksyn aikana ovat mm. Suomen menestyneimpiin yksinluisteluvalmentajiin lukeutuva Virpi Horttana sekä entinen Saksan mestari sekä taitoluistelun MM-kisojen 7. Stefan Zins.

Lokakuun lopussa, lauantaina 29.10, Espoo Syncronized Skaters järjestää yhteistyössä EsJt:n ja ETK:n kanssa Synchrogaalan Espoon Metro Areenalla. Lisätietoja gaalasta julkaistaan lähiaikoina, seuraa ETK:n nettisivuja ja somea saadaksesi tiedon ensimmäisten joukossa!

Lisätietoja ja hakeminen valmennusrinkiin: http://bit.ly/valmennusrinkiin