ESS:n valmennusrinki jatkoi tänään toimintaansa huippuvalmentajan johdolla

27.10.2016

Muodostelman SM-senioriluistelijat jatkoivat harjoituksiaan valmennusringin aamutreeneissä.

Espoo Synchronized Skatersin valmennusrinki aloitti toimintansa Tapiolan harjoitushallissa 15.9.2016. Ringissä harjoittelee tulevalla kaudella siis nykyisen Revolutions-joukkueen lisäksi yhteensä 12 rinkiin valittua motivoitunutta luistelijaa ETK:n ja EsJt:n SM-juniorijoukkueiden riveistä. Valmennusrinki onkin alku pitkäaikaiselle toiminnalle: vuosittain Espoo Synchronized Skatersin valmennusrinkiin tullaan valitsemaan luistelijoita, joilla on taidolliset ja asenteelliset edellytykset edetä muodostelmaluistelun huipulle.

Ringin toisessa tapaamisessa luistelijat pääsivät hiomaan taitojaan huippuvalmentaja Virpi Horttanan johdolla. Valmennusrinki perehtyi tänään aamujäällä piruettien ja hyppyjen tekniikkaan. Haastavia ja huippuhienoja harjoituksia harjoiteltiin rautaisella ammattitaidolla johdettuna. Kiitos Virpi hyvistä neuvoista!

Seuraavan kerran valmennusrinki kokoontuu marraskuussa 17.11., jolloin harjoituksen teemana ovat Saksan mestaruuden sekä yksinluistelussa että pariluistelussa voittaneen huippuvalmentaja Stefan Zinsin johdolla, parielementit ja nostot.