SynchroGaala huomenna 29.10 klo 15-17!

28.10.2016

Tule mukaan seuraamaan espoolaista huippuluistelua Metro Areenalle 29.10. klo 15.00 alkaen!

Espoo Synchronized Skaters yhdessä perustajaseurojensa Espoon Taitoluisteluklubin ja Espoon Jäätaitureiden kanssa tuo areenalle kimallusta ja säihkettä, kun ETK:n ja EsJt:n luistelijat esittävät uuden kauden kilpaohjelmiaan. Jäällä nähdään sekä muodostelmaluistelijoita että yksinluistelijoita, aina aloittelijoista SM-huippuihin asti.

Varmista itsellesi hallin parhaat paikat ja hanki lippusi heti osoitteesta lippuautomaatti.fi/ess. Lipun hinta on 10€ (ovelta 12€). Samalla lipulla voit myös jatkaa iltaa jääurheilun parissa ja jäädä seuraamaan Espoo United vs. JYP-akatemia mestisottelua klo 18.30 alkaen.

Ostamalla 25€ arvoisen kannatuslipun, osoitat tukesi uudelle seuralle liittymällä Espoo Synchronized Skaters ry:n kannatusjäseneksi.

Tervetuloa katsomaan ohjelmien ensiesityksiä ja kannustamaan luistelijat menestyksekkääseen kauteen!

Liitteet