No skating school lessons during winter Holiday 17.-23.2.2020
Viikonloppuna YLE uutisoi pääkaupunkiseudulla toimivan taitoluisteluseuran muodostelmaluisteluvalmentajan epäasiallisesta käyttäytymisestä ja Suomen Taitoluisteluliiton kurinpitolautakunnan tekemästä päätöksestä.
Espoon Taitoluisteluklubin kansallinen seniorijoukkue Situations vei joulukuun alussa suomalaista jääurheilukulttuuria maailmankartalle yhdessä Espoon kiekkoseurojen kanssa. Espoon ja sen ystävyyskaupunki Shanghain panostus Suomi-Kiina talviurheilun teemavuoden kunniaksi tutustutti espoolaisurheilijoita kiinalaiseen kulttuuriin. Samalla rakennettiin kansainvälistä taitoluisteluyhteistyötä.
Tällä viikolla hartaasti odotettu reissu vihdoin koittaa.
Enrollment for spring skating schools has been opened!
Espoon Taitoluisteluklubi ja Mainio Suomi Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen.
Matinkylän jääurheilukeskuksen suunnittelu on käynnistynyt keväällä 2015 ja se otetaan käyttöön 1.7.2021.
Espoon Taitoluisteluklubin vuosikokous pidettiin Espoo Metro Areenalla eilen keskiviikkona 25.9.2019.
Aika: Keskiviikkona 25.9.2019 klo 18.30 Paikka: Espoo Metro Areena, Urheilupuistontie 3, 3 krs., kokoustila 2.
School Action Day 2019 on osa Euroopan urheiluviikkoa, joka on Euroopan komission aloite liikunnan lisäämiseksi Euroopassa.