Ajankohtaista

Luistelukoulut on tarkoitettu sekä tytöille että pojille noin 3-vuotiaasta alkaen. Tenaville eli alle kouluikäisille ja koululaisille eli kouluikäisille on omat ryhmänsä. Luistelukouluun tullessa ei tarvitse osata luistella. Perustaitojen osaamisesta ei kuitenkaan ole haittaa, sillä luistelijat jaetaan ensimmäisten tuntien aikana pienryhmiin iän ja taitotason mukaan.
Joukkueemme on saanut nimen: Lumineers Nimi on johdettu sanasta luminary, joka luonnossa viittaa kuun tai auringon kaltaiseen valoa hehkuvaan elementtiin.
Seuran vauhdikkaassa kevätnäytöksessä jäällä nähtiin kaikki seuran lähes 700 luistelijaa.
Espoon Jäätaitureiden ja Espoon Taitoluisteluklubin yhteinen SM-seniorijoukkue aloittaa toimintansa huhtikuussa 2017 Espoo Synchronized Skaters ry:ssä. Joukkueen vastuuvalmentajiksi on valittu valmentajaduo, jonka muodostavat aiemmin esitelty Liisa Lakela ja USA:sta Suomeen palaava Maikki Merilehto.
Tulevan kauden rakentaminen alkaa. Joukkueiden testiluistelut pidetään 20.-26.3.
Espoon Syncronized Skaters luottaa tiimityön voimaan. Seura on valinnut tulevan seniorijoukkueensa vastuuvalmennukseen duon, jonka toinen valmentaja on Liisa Lakela. Tiimin toisella valmentajalla on vahvat näytöt kansainvälisillä areenoilla. Toisen vastuuvalmentajan julkaiseminen tapahtu viikolla 11.
Lauantain luistelukoulu pidetään Leppävaaran jäähallissa klo 9.40-11.00. Saturday's skating school will be held at Leppävaara ice rink at 9.40-11.00.