Espoon Taitoluisteluklubi ja Mainio Suomi Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen.
Matinkylän jääurheilukeskuksen suunnittelu on käynnistynyt keväällä 2015 ja se otetaan käyttöön 1.7.2021.
Espoon Taitoluisteluklubin vuosikokous pidettiin Espoo Metro Areenalla eilen keskiviikkona 25.9.2019.
Aika: Keskiviikkona 25.9.2019 klo 18.30 Paikka: Espoo Metro Areena, Urheilupuistontie 3, 3 krs., kokoustila 2.
School Action Day 2019 on osa Euroopan urheiluviikkoa, joka on Euroopan komission aloite liikunnan lisäämiseksi Euroopassa.
Espoon Jäätaiturit ja Espoon taitoluisteluklubi järjestävät yhdessä ISU-sarjojen Skate Espoo kilpailun 2.-3.11.2019 Espoonlahden Forum jäähallissa.
Haluatko olla mukana rakentamassa Espoon Taitoluisteluklubin strategiaa? Tule mukaan Strategia-työryhmätyöskentelyyn!
Suuret kiitokset aktiivisuudestanne vastata maalis- / huhtikuussa tehtyyn seurakyselyyn! Vastausprosentti oli lähes 60% ja se kertoo hienosta aktiivisuudesta sekä halusta olla vaikuttamassa seuramme tulevaisuuteen. Kyselyn tuloksilla on merkittävä rooli tulevaisuusvision suunnittelussa sekä välittömästi seuran toiminnan kehittämisessä.