Ajankohtaista

Espoon Taitoluisteluklubi ry hallitus on eilisessä kokouksessaan nimennyt Pauliina Sylvanderin muodostelmaluistelujaoston puheenjohtajaksi.
Seurassamme on avoinna kaksi uutta seurakoordinaattorin tehtävää, joista toinen on päätoiminen toistaiseksi voimassa oleva (aloitus sovitusti) ja toinen äitiyslomasijaisuus (aloitus viimeistään 17.9.2018, määräaikaisuus päättyy 29.9.2019).
Näytöksestä on saatavilla tallenteena muistitikku, jolloin näytöksen tallenne on HD-laatuisena versiona.
ETK:laisena pääset treenaamaan viikon Esportin toimipisteissä ilmaiseksi noutamalla itsellesi viikkopassin 19.2-4.3.2018 välisenä aikana mistä tahansa toimipisteestämme.
Espoon Taitoluisteluklubi ry etsii YKSINLUISTELUN TUNTIVALMENTAJIA kaudesta 2018-2019 eteenpäin täydentämään nykyisiä valmennustiimejämme. Tämän lisäksi palkkaamme lisää myös LUISTELUKOULUOHJAAJIA.
Harrastus uusiks? U6 -toiminta tarjoaa harrastuksen niille, jotka ovat syystä tai toisesta vaihtamassa vanhan harrastuksen uuteen tai aloittamassa kokonaan uuden harrastuksen. U6 -toiminnassa voit harrastaa leppoisalla otteella, harrastamisen ilosta.
Uusi yhteistyökumppanimme on Pasta Box.