Muodostelmaluistelijoilla kahden kisan sunnuntai 26.11.

26.11.2017

Rainbows Järvenpäässä 11.11.2017
Rainbows Järvenpäässä 11.11.2017
Sunbeams, Tulokkaat.
Sunbeams, Tulokkaat.
Shadows, Aikuiset.
Shadows, Aikuiset.
Reunions, Masters.
Reunions, Masters.
Situations, kansalliset seniorit
Situations, kansalliset seniorit

Rainbows ja Sunbeams kilpailevat Tikkurilassa - Shadows, Reunions ja Situations Lahdessa

Tänään sunnuntaina muodostelmaluistelijat kilpailevat kahdella eri paikkakunnalla kansallisten sarjojen kilpailuissa


Nuoremmat joukkueet Minorit, Tulokkaat ja Kansalliset noviisit kilpailevat EVT:n järjestämissä Pikkujoulukilpailuissa Tikkurilassa. 

Rainbows - joukkueella on kunnia päättää Minori-sarjan kilpailu klo 10.58. Rainbows voitti toissa viikonloppuna oman lohkon valintakilpailun ja tässä kilpailuissa tulee vastaan kahden muun lohkon mitalisteja. Joukkue on hionut kuvioita ahkerasti harjoituksissa ja hyvällä fiiliksellä Rainbows on taas lähdössä kisaamaan. Sarjaan osallistuu yhteensä 14 joukkuetta. 

Sunbeams - joukkueella taas on kunnia aloittaa Tulokkaat -sarjan kilpailut klo 11.34. Tämä kutsukisa on Sunbeams joukkueen ensimmäinen kilpailutapahtuma tällä kaudella ja viimeistelyharjoitukset ovat sujuneet joukkueelta mallikkaasti. Joukkue haluaa innoissaan näyttää yleisölle tähän mennessä opitut taidot ja hakee kisasta hyvällä fiiliksellä luisteltua suoritusta. Sarjaan osallistuu yhteensä 13 joukkuetta. 

Kansalliset noviisit sarjassa ETK:lla ei tällä kertaa ole edustusta. 

Kilpailun sivut: https://evt.sporttisaitti.com/kilpailut/muodostelmaluistelu/kilpailut-2017-2018/kutsukilpailu-26-11-2017/aikataulu-ja-luistelujarjestys/

Tulossivut: https://evt.sporttisaitti.com/kilpailut/muodostelmaluistelu/kilpailut-2017-2018/kutsukilpailu-26-11-2017/tulokset/


Kansallisten sarjojen 1. valintakilpailu kilpaillaan samaan aikaan Lahdessa. 

Lahden taitoluistelijoiden järjestämässä kilpailuissa ETK:lla on edustus mukana Lohkossa 2 Aikuisissa, Masterseissa ja Kansallisissa Senioreissa. Tämä on joukkueiden ensimmäinen kilpailu. 

Aikuiset -sarjassa Shadows luistelee jäälle oman lohkon 9. joukkueena klo 11.48. Synchrogaala esiintymisen jälkeen joukkue on hionut ohjelmaa ahkerasti ja koreografia tunnetiloineen on saanut lisää syvyyttä. Tästä valintakilpailuista kummankin lohkon 3 parasta lunastavat paikan loppukilpailuun. Kilpailuun osallistuu yhteensä 21 joukkuetta ja joukkueet on jaettu siis kahteen lohkoon. 

Masters - sarjassa Reunions aloittaa kilpailukauden hallitsevana mestarina. Joukkue luistelee jäälle sarjan viimeisenä eli kuudentena klo 12.56. Joukkue on myös hionut ahkerasti ohjelmaa Synchrogaala esiintymisen jälkeen ja viimeistelytreeneissä arvioitavat elementit ovat saaneet loppusilauksen. Kilpailuun osallistuu 6 joukkuetta. 

Kansalliset seniorit - sarjassa Situations pääsee jäälle oman lohkon toisena klo 18.00. Joukkueella on ollut tehokas treenijakso, johon on kuulunut myös Karjaan tehopäivä. Vauhdikas ohjelma on kisakunnossa ja joukkueen riveissä nähdään myös pari seuran valmentajaakin. Seniorit sarja on jaettu kahteen lohkoon ja joukkueita on yhteensä 11. 

 

Kilpailun sivut: https://www.lahdentaitoluistelijat.fi/kilpailut/omat-kilpailut/ml-kansallisten-sarjojen-1-kilpa/

 

Tsemppiä joukkueille!