Muodostelmaluistelijoilla mitalisade sunnuntaina 26.11.

27.11.2017

Sunbeams ja Rainbows pronssia
Sunbeams ja Rainbows pronssia
Reunions ja Situations hopeaa
Reunions ja Situations hopeaa
Shadows hopeaa
Shadows hopeaa

Rainbows ja Sunbeams pronssia Tikkurilassa, Shadows, Reunions ja Situations hopeaa Lahdessa

Sunnuntai 26.11. oli onnistunut kisapäivä ETK:n joukkueille


Tikkurilassa minorijoukkue Rainbows luisteli kauniin Iloinen Sadepäivä - ohjelmansa varmasti ja saavutti kovassa minorikisassa pronssimitalit. Kilpailun voitti HSK:n Team Sympatique, toiseksi luisteli HL:n Sunlights vain pienellä erolla ennen Rainbowsia. 

SijoitusJoukkueSeuraPisteet
1.Team SympatiqueHSK96,00
2.SunlightsHL90,25
3.RainbowsETK89,00

 

Tulokkaissa Sunbeams avasi kilpailukautensa myös pronssimitalein. Tarina tytöstä ja ilmapallosta liukui jäällä vauhdikkaasti ja joukkue on tyytyväinen kauden avaukseeen. Kilpailun voitti EVT:n Little Steps ennen Tikkurilan Taitoluisteluklubin Ice Sympathya. 

SijoitusJoukkueSeuraPisteet
1.Little StepsEVT74,75
2.Ice SympathyTTK74,50
3.SunbeamsETK67,75

 

Kilpailun kaikki tulokset: https://evt.sporttisaitti.com/kilpailut/muodostelmaluistelu/kilpailut-2017-2018/kutsukilpailu-26-11-2017/tulokset/

 


Lahdessa kilpailtiin kansallisten sarjojen 1. valintakilpailut

Aikuisjoukkue Shadows luisteli Liekeissä  - teemaisen ohjelmansa nauttien ja saavutti hienolla luistelullaan hopeamitalit sekä loppukilpailupaikan. Kilpailun voitti RNK:n Sand Christals, tismalleen samoilla pisteillä kuin Shadows. Perusluistelupisteet olivat tällä kertaa Raisiolaisten eduksi. Kolmanneksi tuli PTL:n Audax. 

Masters - sarjassa Reunions sijoittui myös hopeapallille "Päättyykö tää" - teemaisella ohjelmallaan. Joukkue luisteli ohjelmansa keskittyneesti ja tarkasti ilman näkyviä virheitä. 
Kilpailun voitti HSK:n Team Chaotique ja kolmanneksi sijoittui EVT:n Steps on Edge. 

Kansalliset seniorit  sarjassa Situations koki pientä epäonnea, kun läpimenossa sattuneen törmäyksen vuoksi yksi hiuskoriste tippui jäähän ja tästä joukkue sai yhden vähennyksen. Epäonnesta huolimatta muuten räväkkä joukkue ansaitsi hopeiset mitalit. Sarjan voitti EsJt:n Valley Bay Synchrostars ja kolmanneksi tuli WATS:n Islet Sensations. 

Kilpailun kaikki tulokset: https://www.lahdentaitoluistelijat.fi/kilpailut/omat-kilpailut/ml-kansallisten-sarjojen-1-kilpa/tulokset/

 

Onnittelut kaikille joukkueille, valmentajille ja tukijoukoille!