Muodostelmaluistelun SM-sarjojen 2.valintakilpailu kilpaillaan Jyväskylässä

8.12.2017

Blue Arrows. Kuva: Niko Jalkanen
Blue Arrows. Kuva: Niko Jalkanen
Reflections. Kuva: Niko Jalkanen
Reflections. Kuva: Niko Jalkanen
Lumineers. Kuva: Janne Koistinen
Lumineers. Kuva: Janne Koistinen

Reflections, Blue Arrows ja Lumineers iskussa

Muodostelmaluistelijat kilpailevat toisessa SM-valintakilpailussa Jyväskylässä
 

SM- juniorijoukkue Reflections teki viimeistelyharjoituksensa Vierumäen urheilukeskuksen jäällä. Kisamatka kohti Jyväskylää jatkui Vierumäen vierailun jälkeen vapautuneissa tunnelmissa. Ohjelmassa oli tarkentavaa ja kevyttä harjoittelua, jonka aikana viimeisteltiin ja haettiin kisaan varmuutta sekä fiilistä. Joukkue nautti harjoituksen jälkeen päivällisen perinteisessä Kaskelan ravintolassa. Huomenna aamulla on vuorossa lyhytohjelman virallinen kisaharjoitus ja joukkue odottaa pääsevänsä näyttämään illalla kehitystään muodostelmayleisön edessä lyhytohjelmakilpailussa. Joukkue astuu kilpakentille Jyväskylän aikaa klo 19.32

SM- noviisijoukkue Blue Arrows tavoittelee 2. valintakilpailuissa paikkaa maaliskuun SM- kilpailuihin. Blue Arrows nautti tänään viimeistelyharjoituksen Tapiolan harjoitushallissa. Joukkue on viime viikot treenannut määrätietoisesti kohti huomista 2.valintakilpailua. Joukkue nautti jäällä onnistuneista elementeistä ja ihanasta tulkinnasta. Hyvän harkan siivittämänä oli iloinen mieli hypätä bussiin ja suunnata kohti kisa kaupunkia Jyväskylää. Bussissa oli tuttua iloista tyttöenergiaa. 
Hyvien yöunien jälkeen joukkue on valmis huomiseen kisapäivään ja joukkue astuu kilpakentille Jyväskylän aikaa klo 17.54. Blue Arrows toivottaa kaikille faneille "Sweet Dreams".

Espoo Synchro - perheen SM- seniorijoukkue Lumineersilla on takana hyvä harjoituskausi ja ohjelmaa on kehitetty paljon eteenpäin. Joukkue on astumassa jäälle rennoin mielin huomiseen lyhytohjelmakisaan, Jyväskylän aikaa klo 20.29. 

 

 

 


Vaikka muodostelmaluistelu on parasta paikan päällä, tarjoaa järjestävä seura kilpailusta myös suoran nettilähetyksen.

Live Stream

Kilpailu on kateltavissa suorana osoitteessa www.skatingfinland.fi/live

Päiväpassi / Day Pass 8,99 € 
Viikonloppupassi / Event Pass 12,99 €

TULOKSET

 

Aikataulu

Lauantai
15.00 Noviisit vapaaohjelma
18.30 Juniorit lyhytohjelma
20.20 Seniorit lyhytohjelma

Sunnuntai/Sunday
13.30 Juniorit vapaaohjelma
16.00 Seniorit vapaaohjelma

Kilpailun järjestää Jyväskylän Taitoluisteluseura
https://www.jytls.fi/muodostelmaluistelun-sm-valintak/