Muodostelmaluistelun SM-joukkueet kilpailivat Turussa

4.3.2019Turussa järjestetyissä muodostelmaluistelun SM-kilpailuissa kilpailivat SM-noviisijoukkue Blue Arrows, SM-juniorijoukkue Reflections sekä SM-seniorijoukkue Lumineers. Kaksipäiväisissä kilpailuissa ratkotiin lauantaina SM-noviisien mestaruus ja luisteltiin SM-junioreiden ja SM-senioreiden lyhytohjelmakilpailu. SM-junioreiden ja SM-senioreiden vapaaohjelmat luisteltiin sunnuntaina.

Blue Arrows saavutti pisteet 53.54 sähäkällä Popstars-ohjelmallaan. Ohjelma oli energinen ja se riitti kahdenksanteen sijaan kovatasoisessa SM-noviisisarjassa. Valmentajat olivat tyytyväisiä joukkueen suoritukseen ja hyvään tsemppiin tiukassa kilpailussa.

SM-junioreissa Reflections sai All Aboard -lyhytohjelmastaan pisteet 45.61. Ohjelma oli vauhdikas ja täynnä tunnetta, mutta mukaan sattui valitettavasti yksi kaatuminen. Vapaaohjelma Red Dress oli ehjä ja tyylikäs kokonaisuus, josta joukkue sai 73.64 pistettä. Reflectionsin yhteispisteet 119.25 riittivät kahdeksanteen sijaan.

Lumineers onnistui molemmissa ohjelmissaan. Lyhytohjelma Raven Song oli vakuuttava ja joukkue sai siitä pisteet 73.08. Vapaaohjelmapäivänä joukkue esitti ohjelmansa Air, joka oli kaunis kokonaisuus vaikeine nostoineen. Pisteitä tästä ohjelmasta joukkue sai 124.89 ja viikonlopun yhteispisteet 197.97 olivat joukkueen piste-ennätys. 

ETK onnittelee kaikkia joukkueita, valmentajia ja tukijoukkoja hienoista suorituksista. Seuraavan kerran joukkueet nähdään ETK:n kevätnäytöksessä 29.3. Metroa Areenalla.