ETK:lle 3 voittoa viikonlopun kilpailuista Espoonlahdessa

21.10.2019 klo 11:11

Emma
Emma
Hilja
Hilja
Ella
Ella
Olivia
Olivia
Ella, Hilja, Emma ja Olivia
Ella, Hilja, Emma ja Olivia
Emeliina, Kerttu, Louise, Sara
Emeliina, Kerttu, Louise, Sara
Louise ja Sara
Louise ja Sara
Emeliina ja Kerttu
Emeliina ja Kerttu
SM-noviisit: Meri, Anni, Edith ja Klara
SM-noviisit: Meri, Anni, Edith ja Klara

ETK:n luistelijat avasivat upeasti kilpailukautensa

Helsingin alueen (10 taitoluisteluseuraa) noviisit kilpailivat ensimmäisen lohkokilpailunsa Espoonlahdessa 19.10.2019.  Noviiseilla on kauden aikana kolme SB-pistekilpailua, joista kolmas on samalla aluemestaruuskilpailu. Valtakunnallisen pisterankingin perusteella sekä kulta- että hopeafinaaliin pääseen kumpaankin 28 luistelijaa.

ETK:n Emma Forsström otti upeasti iloisella ja onnistuneella luistelullaan kultaa, Hilja Nurminen oli hienosti 7.,  Ella Huurinainen 13. ja Olivia Vilos 15./31.

Debytanteissa kilpailtiin su 20.10. myöskin ensimmäinen lohkokilpailu ja voiton vei mahtavalla teknisella osaamisella ETK:n Louise Gylling. "Loppan" teki 2 hienoa kaksoisakselia sekä melkein kolmoissalkovinkin! Kerttu Mäkinen oli myös mitalituntumassa sijoittuen neljänneksi, Sara Pahkamaa oli 12. ja Emeliina Ekholm 14.  Kaikki tytöt tekivät vauhdikkaat ja tyylikkäät ohjelmat!

SM-noviisien ensimmäisen lohkokilpailun voittoon luisteli niinikään määrätietoisesti ETK:n Edith Mattila! Edith luisteli vauhdikkaasti puhtaan ohjelman, joka sisälsi mm. 2 hienoa kaksoisakselia ja nelostason piruetteja ym.  Myös Meri Fagerlund teki ensimmäisen kerran tässä kilpailussa kaksoisakselin ja oli vapaaohjelmakilpailun 5. ja nousi upeasti sijalta 14. lopputuloksissa sijalle 7. Anni Erkama oli 18. ja Klara Isonen 20.

ETK onnittelee luistelijoita, valmentajia ja kaikkia huoltajia, jotka tekivät kisoista niin onnistuneet!

 

Kilpailusivut ja tulokset:

Helsingin alueen noviisit:

https://etkespoo.sporttisaitti.com/tapahtumat2/noviisien-hgin-alueen-i-sb-kilpa/

SM-noviisit ja debytantit:

https://etkespoo.sporttisaitti.com/tapahtumat2/yksinluistelun-sm-noviisien-ja-d/