Skate Espoo-kilpailuista pronssia, hopeaa ja 2 kultaa

3.11.2019

Sara, Ava, Catina
Emeliina ja Louise
Sara, Ava, Catina Emeliina ja Louise
Emilia ja hienosti pronssia!
Emilia ja hienosti pronssia!
Ella, Emma, Hilja ja Olivia
Ella, Emma, Hilja ja Olivia
Suvi-Tuuli, Isabella, Aava
Emma, Jessika ja Milla
Suvi-Tuuli, Isabella, Aava Emma, Jessika ja Milla

Espoolaisten taitoluisteluseurojen (ETK ja EsJt) yhdessä järjestämä kutsukilpailu keräsi Espoonlahteen yli 100 kilpailijaa

Espoonlahdessa järjestettiin viikonloppuna espoolaisten taitoluisteluseurojen yhteinen kilpailurupeama.Kilpailusarjoja 10 ja niissä kilpaili 106 luistelijaa SM-senioreista A-silmut nuoremmat-sarjoihin asti.

A-silmut nuoremmat -sarjassaoli Natalie Tieva 6., Noora Tuukkanen 9. ja Ava Vaula 10.

Kovassa debytanttien sarjassa oli ETK:n Louise Gylling hienosti4., Catina Spångberg 6., Kerttu Mäkinen 16., Sara Pahkamaa 19. ja Emeliina Ekholm 23.

SM-noviiseissa Meri Fagerlund on lyhytohjelman jälkeen kuudentena,  Klara Isonen 10. ja Anni Erkama 14.

Junioreiden sarjassa lyhytohjelman jälkeen ETK:n Aava Utriainen on hienosti neljäntenä, Isabella Salmiheimo 5., Milla Degerlund 10. ja Emma Tynjä 13.

Senioreissa lyhytohjelmallaan johtopaikan otti Suvi-Tuuli Suokas , hienoa!

Sunnuntaina kilpailivat aamusta A-noviisit, vanhemmat-sarja. ETK:n Emilia Kariola otti hienosti pronssia, Emilia Pellonmaa oli 9., Emmi Ahonen 11. ja Oona Merjama 12.

Noviisien sarjan hopeamitalisti oli ETK:n Emma Forsström, Hilja Nurminen oli 5., Olivia Vilos 12. ja Ella Huurinainen oli 14.

Kilpailut jatkuivat tänään SM-noviisien, junioreiden ja senioreiden vapaaohjelmilla. SM-noviiseissa Meri Fagerlund säilitty mainion kuudennen sijansa. Klara Isonen oli 13. ja Anni Erkama 14. 

Junioreissa ETK:n kasvatti Jessika Louhelainen otti upean voiton! Aava Utriainen säilytti hienon neljännen sijansa, Milla Degerlund 8., Isabella Salmiheimo 9.  ja Emma Tynjä 13.

Senioreissa Suvi-Tuuli Suokas piti vahvan johtopaikkansa ja otti kaulaansa kultamitalin!

Hienoa työtä ETK:laiset ihanat luistelijat, valmentajat ja kaikki loistavat talkoolaiset, jotka tekivät kisat mahdollisiksi!!

Kilpailusivut:

https://espoonjaataiturit.sporttisaitti.com/kilpailut/skate-espoo-2-3-11-2019/