Kauniaisten Loppiaiskilpailuista jälleen palkintoja kotiin

6.1.2020

Kauniaisten jäähallissa kilpailtiin loppiaisena useassa kilpailusarjassa ja jälleen tuliaisina paljon palkintoja sekä ennätyspisteitä


Minit-sarjassa ETK:n Iris Lahti otti kultaa, Annabel Partinen hopeaa, Emma Sävy oli melkein mitalikannassa kiinni sijoittumalla 4:ksi, Alina Vaalamo-Stevens oli sijalla 11. Alina sai myös erityismaininnan ryhdikkäästä olemuksestaan. Hilma Kähkönen oli 12./15.


Taitajat, Axel-sarjassa  kultaa otti Nella Smolander, Erin Pietilä oli 4. ja Lia Henttinen oli 6. Lia sai myös erityismaininnan hienosta ikkunaliuùstaan. Lialle tämä kilpailu oli ensimmäinen virallinen kilpailu, hienosti hoidettu.


Taitajat-sarjassa(ei akselia) Karin Öhblom oli sijalla 13. ja  Jessika Mäkelä 17./17. Myös Jessikalle tämä oli ensimmäinen virallinen kilpailu ja hyvin hoiti Jessikakin "homman".


B-Silmut-sarjan hopeamitalin otti Annika Pellonmaa.  Nelly Alhopuro oli  4., Alexandra Kulay 5. ja Iiris Keränen 7./13.


A-Silmuissa kultaa otti Emilia Pellonmaa, pronssia Natalia Tieva, 4. oli Emilia Kariola, 5. Noora Tuukkanen, 6. Ava Vaula ja 8. Adelia Pirnes.


Debytanttien voiton vei Louise Gylling ja Sara Pahkamaa oli 7.

Kilpailusivut: https://www.kauniaistentaitoluisteluklubi.com/kilpaileminen/kutsukilpailu-6.1.2020#

ETK on ylpeä luistelijoistaan, valmentajistaan ja taustajoukoistaan! Paljon onnea kaikille jälleen!

 

ETK järjestää tulevana viikonloppuna 11.-12.1. senioreitten, junioreitten ja noviisien 1-lohkon 2.lohkokilpailut sekä jäätanssin noviisien ja debytanttien 2.valintakilpailun Tapiolan harjoitusjäähallissa. Myös muodostelmaluistelun aluemestaruudet kilpaillaan Metro areenalla samana viikonloppuna. TERVETULOA KAIKKI KATSOMAAN JA KANNUSTAMAAN!