Helsingin aluemestaruuksista voitto kotiin

29.2.2020

Helsingin aluemestaruuskilpailut kilpailtiin Kauniaisissa pe 28.3.2020

ETK:n Suvi-Tuuli otti selkeän voiton senioreiden sarjassa. Suvi-Tuuli teki ehjän ja laadukkaan vapaaohjelman, jossa 4-tason piruetit ja yleensäkin elementtien laatupisteet +-puolella.

Junioreissa Ilona oli hienosti neljäs niinikään vähintään 3-tason pirueteilla ja askelsarjalla sekä elementtien laatupisteet pääsääntöisesti myöskin +-puolella.

Jessika oli heti perään 5. suorittaen myöskin takuuvarman ohjelmansa laadukkaasti.

Isabella oli 7. Juuri hienon kaksoisakselin päässyt Isabella ei vielä "ajanut"  kaksoiakseliaan sisään tässä kilpailussa, mutta varmasti jo seuraavassa kilpailussa sekin kuuluu ohjelmaan.

Emma oli 14., Alicia 20., Aava 22. ja Milla 25. Kilpailussa oli kaikkiaan 31 Helsingin alueen junioria.

ETK onnittelee luistelijoitaan, valmentajiaan ja taustajoukkojaan!

Kilpailusivut:

"If you are persistent, you will get it.
 If you are consistent, you will keep it."