Muodostelmaluistelun SM-sarjat kilpailevat loppukilpailupaikoista 5.-6.12. Helsingin jäähallissa

4.12.2015

Revolutions.
Revolutions.
Reflections.
Reflections.
Blue Arrows.
Blue Arrows.

ETK:sta mukana Revolutions, Reflections ja Blue Arrows!

STLL:n tiedote 1.12.2015, muokkaukset ETK 4.12.2015

Valintakilpailut tuovat viikonloppuna Helsinkiin yhteensä 29 muodostelmajoukkuetta ympäri Suomea, mikä tarkoittaa yli 600 luistelijaa. Kilpailu on kovaa sillä jaossa ovat viimeiset SM-kisapaikat helmikuussa Helsingissä pidettäviin SM-kilpailuihin. 1. valintakilpailuista kisapaikan lunastivat kustakin sarjasta kuusi parasta joukkuetta, sama määrä joukkueita saa paikan myös nyt.

SM-noviisijoukkue Blue Arrows ja SM-juniorikjoukkue Reflections tavoittelevat viikonlopun kilpailuissa onnistuneita suorituksia, joissa tekniset pisteet nousevat edellisestä valintakilpailuista. Tätä kautta tavoitteena on myös SM-loppukilpailupaikkojen lunastaminen.

Kilpailujen neljä seniorijoukkuetta, viime vuoden senioreiden maailmanmestaruuskilpailuissa hopealle luistellut Marigold IceUnity (HL) ja sen kotimaiset kilpakumppanit Rockettes (HTK), Team Unique (HSK) ja Revolutions (ETK), ovat kaikki jo lunastaneet paikkansa SM-kilpailuihin.

Revolutions tavoittelee ehjää kokonaisuutta ja taas pisteiden nostoa edellisestä valintakilpailuista.

Kilpailu on kuitenkin näillekin joukkueille erittäin tärkeä, koska kilpailun tulokset vaikuttavat Unkarin Budapestissä keväällä käytävien maailmanmestaruuskilpailujen edustajien valintaan. Helmikuun lopussa Helsingissä käytävät SM-kilpailut sinetöivät lopullisesti seniorisarjan MM-edustajat.

Vuodesta 2000 lähtien järjestetyissä lajin MM-kilpailuissa Suomi on saavuttanut yhteensä 20 mitalia, joista kultaisia on kahdeksan. Kultaiset mitalit on kaulaansa saanut neljästi Marigold IceUnity, kolmesti Rockettes ja kerran Team Unique.

Myös juniorijoukkueille viikonlopun kilpailu on erityisen tärkeä, koska sen ja 1. valintakilpailun tulosten perusteella päätetään World Challenge Cupiin lähtijät. Juniorit kilpailevat vuorovuosin MM-kilpailuissa ja World Challenge Cupissa. Vuoden 2015 MM-kilpailuissa Musketeers (HL) voitti kultaa ja Team Fintastic (HTK) hopeaa. Vuoden 2014 World Challenge Cupissa Team Fintastic sijoittui ensimmäiseksi ja Musketeers kolmanneksi.

Muodostelmaluistelun 2. SM-valintakilpailu, Helsingin jäähallissa 5.-6.12.2015
Kilpailun järjestää: Helsingin Taitoluisteluklubi
Kilpailun sivut: http://www.helsingintaitoluisteluklubi.com/kilpailut/htk/kausi-2015-2016/ml-2-sm-valintakilpailu-5-6-12-2/

Facebook: https://www.facebook.com/Muodostelmaluistelun-2-SM-valintakisat-2015-575321245951273/?fref=ts

JOS ET PÄÄSE PAIKALLE, muodostelmaluistelun 2. SM-valintakilpailu näytetään kokonaisuudessaan suorana lähetyksenä. Lähetys on katsottavissa verkossa sekä Android- ja iOS-mobiilisovelluksilla.

Toimi näin:

1.Klikkaa itsesi osoitteeseen www.fanseat.com  tai lataa itsellesi Fanseat-sovellus suoraan Googlen Play-kaupasta https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fanseat tai iTunes -kaupasta: https://itunes.apple.com/fi/app/fanseat/id1052128304?l=fi&mt=8

2.Tarkista kilpailulähetyksen ohjelma ja aikataulu osoitteessa www.fanseat.com  . 

3.Tykkää Fanseat-sivusta Facebookissa ja seuraa Twitterissä @fanseatcom

3.Ota mukava asento, nauti suorista lähetyksistä ja kannusta suosikkijoukkuettasi jakamalla kilpailujen parhaat palat somessa hashtägillä #fanseat