Intersport Suomenoja

Espoon Taitoluisteluklubi tekee yhteistyötä Intersport Suomenojan kanssa. Saamme heiltä jäsentarjouksia ja kaikista siellä tehdyistä ostoksista saamme myös tukea seurallemme. Kun teette ostoksia Intersport Suomenojalla kertokaa kassalla koodi 5197.

inventaarion johdosta on Intersport Suomenojan seurakauppa kiinni su 23.9. - ti 25.9.2017.

Tänä aikana emme voi työstää tilauksia. Tuona aikana tehtyjen tilausten toimitukset ovat ke 26.9. alkaen.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.

Myymälän remontti valmistuu lähiviikkoina ja seuraosasto tulee olemaan hyvin näyttävä. Palvelun parantamiseksi siirtyy myös seurakaupan tuotantotilat lähemmäksi seuraosastoa. Lisäksi saimme seurakaupalle uuden puhelinnumeron, joka tavoittaa useamman myyjän kerralla.

Uusi puhelinnumero on 09 - 887 415 80.

Tervetuloa tutustumaan uuteen myymäläämme lähiaikoina!