Luistelukoulu

Syyslomaviikolla 14.-20.10.2019 EI LUISTELUKOULUTUNTEJA

There are NO SKATING SCHOOL CLASSES during autumn Holiday 14.-20.10.2019

Jatkamme normaalin aikataulun mukaisesti taas ma 21.10.2019 lähtien.

We will continue according to normal schedule from Mon 21.10.2019.

Oikein aurinkoista ja liikunnallista syyslomaa kaikille!

Have a very active and sunny autumn holiday!

Ilmoittaudu nyt suosittuun luistelukouluumme!

Luistelukoulun ryhmät-, ajat ja paikat sekä ilmoittautumislinkit

Uutisia

Vanhempain infojen materiaali/Parents info material (17.9.2019)

Täältä löytyy vanhempain infojen materiaali/ From here you will find the material from parents infos

Mikäli teillä on kysyttävää koskien luistelukoulua, laittakaa sähköpostia osoitteeseen luistelukoulu@etkespoo.com

TERVETULOA ETK:N LUISTELUKOULUUN!

Luistelu-ura ETK:ssa alkaa luistelukoulusta, jossa opetellaan leikin kautta perusluistelutaitoja. Luistellessaan lapsi oppii löytämään sekä tasapainon että ilmaisemaan itseään musiikin mukana. Monipuolisena harrastuksena taitoluistelu kehittää mm. koordinaatiota, liikkuvuutta ja nopeutta. Harjoittelussa tärkeää on uudet elämykset ja onnistumisen kokemukset.

Luistelukoulu on tarkoitettu sekä tytöille että pojille noin 3-vuotiaasta alkaen. Tenaville eli alle kouluikäisille ja koululaisille on omat luisteluryhmänsä. Luistelukouluun tullessa ei tarvitse osata luistella. Perustaitojen osaamisesta ei kuitenkaan ole haittaa, sillä luistelijat jaetaan ensimmäisten tuntien aikana iän ja taitotason mukaiseen pienryhmään. Ja taitavammillekin luistelijoille löytyy ryhmiä, joissa voi luistelutaidoissa kehittyä lisää.

Luistelukoulussa on mahdollisuus harrastaa luistelua myös useamman kerran viikossa tähdet, salkov- ja flippiryhmissä. Pojille on oma ryhmä; ralliryhmä, jossa harjoitellaan luistelua vauhdikkaasti rallitermein. Erityisryhmä Jääkristallit on tarkoitettu erityistä tukea tukea sairauden tai vamman takia tarvitseville lapsille.

Luistelukoulun peruskaudella harjoitellaan syyskuun alusta maaliskuun loppuun asti. Luistelukoulumme toimivat Espoonlahden, Matinkylän ja Tapiolan jäähalleissa.

Luistelukouluissa valmentavat Suomen Taitoluisteluliiton kouluttamat ohjaajat, jotka opettavat luistelutaidon ohella lapsille ryhmässä toimimisen pelisääntöjä ja toisten huomioimista.

Luistelukoulusta on mahdollisuus taitojen karttuessa nousta useamman kerran viikossa harjoitteleviin yksin- tai muodostelmaluistelun ryhmiin.

"Luistelussa yhdistyy jalkapalloilijan joustavuus, nuorallatanssijan tasapaino, maratonjuoksijan kestävyys, koripalloilijan tarkkuus,  voimistelijan ketteryys, golfinpelaajan kylmähermoisuus ja tanssijan kyky musiikin tulkintaan."  George LeMasters