Luistelukoulu

Kevätjäiden viimeinen harjoitusvuoro pidetään maanantaina 22.5.2017. Espoon Taitoluisteluklubi ry kiittää keväästä ja toivottaa aurinkoista kesää! Ilmoittautuminen syyskaudelle 2017 avautuu kesäkuussa.

TERVETULOA ETK:N LUISTELUKOULUUN!

Luistelu-ura ETK:ssa alkaa luistelukoulusta, jossa opetellaan leikin kautta perusluistelutaitoja. Luistellessaan lapsi oppii samalla löytämään tasapainon sekä ilmaiseminen itseään musiikin avulla. Monipuolisena harrastuksena taitoluistelu kehittää lisäksi mm. koordinaatiota, liikkuvuutta ja nopeutta. Harjoittelussa tärkeää ovat uudet elämykset ja onnistumisen kokemukset.

Luistelukoulut on tarkoitettu sekä tytöille että pojille noin 3-vuotiaasta alkaen. Tenaville eli alle kouluikäisille ja koululaisille eli kouluikäisille on omat ryhmänsä. Luistelukouluun tullessa ei tarvitse osata luistella. Perustaitojen osaamisesta ei kuitenkaan ole haittaa, sillä luistelijat jaetaan ensimmäisten tuntien aikana pienryhmiin iän ja taitotason mukaan.

Luistelukoulussa on mahdollisuus harrastaa luistelua useamman kerran viikossa tähdet, salkov- ja flippiryhmissä. Pojille on oma ryhmä; ralliryhmä, jossa harjoitellaan luistelua vauhdikkaasti rallitermein. Erityisryhmä Jääkristallit on tarkoitettu erityistä tukea tukea sairauden tai vamman takia tarvitseville lapsille.

Luistelukoulun peruskaudella harjoitellaan syyskuun alusta maaliskuun loppuun asti. Luistelukoulumme toimivat Espoonlahden, Matinkylän ja Tapiolan jäähalleissa.

Luistelukouluissa valmentavat Suomen Taitoluisteluliiton kouluttamat ohjaajat, jotka opettavat luistelutaidon ohella lapsille ryhmässä toimimisen pelisääntöjä ja toisten huomioimista.

Luistelukoulusta on mahdollisuus taitojen karttuessa nousta useamman kerran viikossa harjoitteleviin yksin- tai muodostelmaluistelun ryhmiin.