Aikuiset - SunSet Skaters

AIKUISLUISTELURYHMÄ SUNSET SKATERS

Aikuisluisteluryhmä SunSet Skaters harjoittelee kerran viikossa jäällä. Suositut aikuisluistelutuntimme on räätälöity juuri aikuisten lähtökohdat ja tarpeet huomioiden. SunSet-ryhmään ovat tervetulleita sekä aikuisiällä luistelun aloittaneet harrastajat että ne keillä aiempaa luistelukokemusta ei ole.  Tunnilla harjoitellaan monipuolisesti perusluistelua sekä askeleita, piruetteja, hyppyjä ja liukuja.

Syyskuun ajan on mahdollista kokeilla luistelua myös kertamaksulla. Mikäli haluat jatkaa ryhmässä kertamaksujen jälkeen, hyvitetään jo maksettu summa kausimaksussa.

Tunnit alkavat ti 14.1.2020 Tapiolan harjoitusjäähallissa:
Urheilupuistontie 3
02200 Espoo

Tunnille luistelijat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kaikilla luistelijoilla tulee olla harrastepassi, vaikka ei vielä kilpailisikaan. Harrastepassi on voimassa aina yhden kauden eli 1.7.-30.6.

Harrastepassi tulee ostaa Suomen Taitoluisteluliiton sivuilta, joista löytyvät kattavat ohjeet.

Kaikki luistelijat jotka eivät kilpaile, tarvitsevat  harrasteluistelupassin (ent.HE-lisenssi).

Kaikki luistelijat, ketkä kilpailevat kauden aikana, tarvitsevat  Kilpailupassi 3:sen (ent. HA-lisenssi).

Linkki STLL:n sivuille luistelupassien ostoon:

SUNSET SKATERS

SunSet Skaters harjoittelee kaudella 2019-2020  TIISTAISIN klo 21-22.00 Tapiolan harjoitushallissa.

Ryhmään otetaan luistelijat ilmoittautumisjärjestyksessä.

ETK pidättää oikeuden tehdä ryhmäsiirtoja turvallisuuden takia, mikäli taitotaso ei vastaa ko. ryhmän tasoa.

SunSet-ryhmän kausimaksu:

Syyskausi (Syyskuu-Joulukuu) : 250€

Kevätkausi (Tammikuu-Maaliskuu): 215€

Kertamaksulla: 25€/kerta

Lisäksi jokaiselta luistelijalta laskutetaan 30€:n suuruinen seuran vuosittainen jäsenmaksu.

ILMOITTAUTUMAAN PÄÄSETTE TÄÄLTÄ

ETK pidättää oikeuden peruuttaa ryhmän mikäli ilmoittautuneita ei ole vähintään 20.

Ryhmän ohjaana toimii kaudella 2019-2020 Kiira Kivisaari ja Sini Pyörälä

Harjoitusaikoihin saattaa tulla kauden aikana joitakin muutoksia. Tiedotamme niistä seuran www-sivuilla. Seura ei ole velvollinen järjestämään korvaavia tunteja sellaisille peruuntuneille tunneille jotka johtuvat seurasta riippumattomista syistä, esim jääkiekkoturnaukset, hallin käyttökielto tms.

LISÄTIEDOT:

Luistelukoulu@etkespoo.com

ETK pidättää oikeuden muutoksiin.