Aikuiset-SunShine Skaters

Aikuisluisteluryhmä SunShine Skaters harjoittelee kerran viikossa jäällä tosissaan, mutta ei pipo liian kireällä.  Suositut aikuisluistelutuntimme on räätälöity juuri aikuisten lähtökohdat ja tarpeet huomioiden. SunShine-ryhmään ovat tervetulleita entiset kilpaluistelijat ja paljon harrastaneet luistelijat niin yksinluistelun kuin muodostelmaluistelun puolelta. Tunnilla harjoitellaan monipuolisesti askeleita, hyppyjä, piruetteja sekä liukuja. Lisäksi tunneilla on jäätanssin alkeita.

Tunnille luistelijat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tunnit alkavat ke 15.1.2020 Tapiolan harjoitusjäähallissa:
Urheilupuistontie 3
02200 Espoo

Kaikilla luistelijoilla tulee olla harrastepassi, vaikka ei kilpailisikaan. Harrastepassi on voimassa aina yhden kauden eli 1.7.-30.6.

Harrastepassi tulee ostaa Suomen Taitoluisteluliiton sivuilta, joista löytyvät kattavat ohjeet.

Kaikki luistelijat jotka eivät kilpaile, tarvitsevat  harrasteluistelupassin (ent.HE-lisenssi).

Kaikki luistelijat, ketkä kilpailevat kauden aikana, tarvitsevat  Kilpailupassi 3:sen (ent. HA-lisenssi).

Linkki STLL:n sivuille luistelupassien ostoon:

SunShine Skaters harjoittelee kaudella 2019-2020 KESKIVIIKKOISIN klo 21.00-22.00 Tapiolan harjoitushallissa.

ETK pidättää oikeuden tehdä ryhmäsiirtoja turvallisuuden takia, mikäli taitotaso ei vastaa ko. ryhmän tasoa.

SunShine-ryhmän kausimaksu:

Syyskausi (Syyskuu-Joulukuu) : 250€

Kevätkausi (Tammikuu-Maaliskuu) : 215€

Lisäksi jokaiselta luistelijalta laskutetaan 30€:n suuruinen seuran vuosittainen jäsenmaksu.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ