AIKUISLUISTELU

Kaikilla aikuisluistelijoilla tulee olla harrasteluistelupassi, vaikka ei vielä kilpailisikaan. Harrasteluistelupassi on voimassa aina yhden kauden eli 1.5.2021-30.4.2022.

Harrastepassi tulee ostaa Suomen Taitoluisteluliiton sivuilta, joista löytyvät kattavat ohjeet.

Kaikki luistelijat jotka eivät kilpaile, tarvitsevat harrasteluistelupassin.

Kaikki luistelijat, ketkä kilpailevat kauden aikana, tarvitsevat  kilpailupassin.

Espoon Taitoluisteluklubi hyväksyy maksuvälineeksi Smartum- setelit ja -kortin sekä Edenred-kortin (ent. Ticket Duo®) ja Virikesetelit®.

Seteleillä tai kortilla voit maksaa myös osan maksuista, mutta emme palauta rahaa liikuntaiseteleistä. Jos haluat siis maksaa luistelumaksusi liikuntaseteleillä tai -kortilla, niin toimita liikuntasetelit, LASKUN NUMERO ja NIMESI ETK:n toimistolle tai sovi tapaamisaika toimiston kanssa, milloin voit tulla paikan päälle maksamaan maksupäätteellä laskusi. Tarkista, että setelit ovat voimassa ja kirjoita seteleiden kääntöpuolelle nimesi.

ETK:n aikuisluistelijoiden on mahdollista valita kolmesta eri taitotasoryhmästä:

SUNRISE-ryhmä
Harjoittelee lauantaisin klo 9.40-10.50 Ilmatar Areenalla, kentällä 1.
Ryhmään otetaan max 15 luistelijaa

Tunnin ensimmäinen jakso (klo 9.40-10.10) on ryhmä lähes koko kentällä vauhdikkaasti ja sitten jatketaan 1/3 kentällä perehtyen tarkemmin tekniikkaan: askeleisiin, hyppyihin ja piruetteihin. Tuolloin jäällä myös tenava-ryhmiämme kentän toisessa päässä, joten turvallisuus on taattu.

Ja tässä loistava harrastus yhdessä lapsen kanssa: samaan aikaan harjoittelua huoltajalle omassa ryhmässään ja lapselle omassa ryhmässään.

Tunnit alkavat la 15.1.2022. Laitamme ilmoittautuneille lisätietoja sähköpostitse elokuun loppupuolella.
Tunnille luistelijat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ja ryhmä toteutuu, mikäli 10 luistelijaa ilmoittautuu.

-luistelija pystyy etenemään jäällä
-luistelijalla on halu harjoitella ja rohkeasti kokeilla uutta

Harjoituksissa käytetään tarvittaessa liikuntavälineitä oppimisen edistämiseksi.
Harjoituksissa tutustutaan yksinluisteluun, muodostelmaluisteluun, jäätanssiin ja skate fit-tunteihin.

Otathan mukaan positiivisen ja ennakkoluulottoman asenteen myös esiintymiseen, esim. seuramme näytöksissä.

Kevätkausi  kestää 1.4.2022 asti. Talvilomaviikolla la 26.22022. tuntia ei pidetä.

Kevätkauden  hinta on 200 e.

SUNSET-ryhmä
Harjoittelee tiistaisin klo 21.15-22.15 Tapiolan harjoitusjäähallissa

Ryhmän taitotasotoiveet ovat:
-luistelija osaa/uskaltaa luistella eteen- ja taaksepäin
-luistelija pystyy liukumaan yhdellä jalalla väh. 1 m
-luistelija osaa/uskaltaa tehdä hyppyjä/hypähdyksiä jäällä, esim. tasajalkahyppy, valssihyppy
-luistelija osaa/uskalta tehdä kahden jalan käännöksiä

Tunnit alkavat  ti 11.1.2022. Laitamme ilmoittautuneille lisätietoja sähköpostitse tammikuun alussa.

Talvilomaviikolla eli ti 22.2.2022 tunti pidetään.
Kevätkausi päättyy 1.4.2022.

Kevätkauden hinta on 220 e

ETK pidättää oikeuden tehdä ryhmäsiirtoja turvallisuuden takia, mikäli taitotaso ei vastaa ko. ryhmän tasoa.

ETK pidättää oikeuden peruuttaa ryhmän mikäli ilmoittautuneita ei ole vähintään 20.

SUNSHINE-ryhmä
Harjoittelee keskiviikkoisin klo 21.15-22.15 Tapiolan harjoitusjäähallissa

-luistelija osaa kaikki yksöishypyt
-luistelija tietää/ymmärtää vaikeat käännökset (vastakolmoset, käänteet, vastakäänteet, choctaw:t, twizzelit, silmukat)
-luistelijalla on rohkeutta vauhtiin harjoittelussaan

Tunnit alkavat ke 12.1.2022 Laitamme ilmoittautuneille lisätietoja sähköpostitse tammikuun alussa.

Talvilomaviikolla eli ke 23.2.2022 tunti pidetään.
Kevätkausi päättyy 1.4.2022.

Kevätkauden hinta on 220 e.

myClub

Avaamme ilmoittautumiset nettisivuillemme ke 1.12.2021.
Kannattaa olla nopea, sillä paikat täyttyvät vauhdilla.

Harjoitusaikoihin saattaa tulla kauden aikana joitakin muutoksia. Tiedotamme niistä seuran www-sivuilla. Seura ei ole velvollinen järjestämään korvaavia tunteja sellaisille peruuntuneille tunneille, jotka johtuvat seurasta riippumattomista syistä, esim jääkiekkoturnaukset, hallin käyttökielto tms.

Jos kysymyksiä herää, niin laittakaa rohkeasti sähköpostia osoitteeseen:

luistelukoulu@etkespoo.com