AIKUISLUISTELU

Kaikilla aikuisluistelijoilla tulee olla harrasteluistelupassi, vaikka ei vielä kilpailisikaan. Harrasteluistelupassi on voimassa aina yhden kauden eli 1.5.2020-30.4.2021.

Harrastepassi tulee ostaa Suomen Taitoluisteluliiton sivuilta, joista löytyvät kattavat ohjeet.

Kaikki luistelijat jotka eivät kilpaile, tarvitsevat  harrasteluistelupassin.

Kaikki luistelijat, ketkä kilpailevat kauden aikana, tarvitsevat  Kilpailupassi 3:sen tai 4:sen.

ETK:n aikuisluistelijoiden on mahdollista valita kolmesta eri taitotasoryhmästä:

SUNRISE-ryhmä
Harjoittelee lauantaisin klo 9.00-10.20 Espoonlahden Forum-jäähallissa
Ryhmään otetaan max 15 luistelijaa

Tunnin ensimmäinen jakso (klo 9.10-9.40) on ryhmä lähes koko kentällä vauhdikkaasti ja sitten jatketaan 1/3 kentällä perehtyen tarkemmin tekniikkaan: askeleisiin, hyppyihin ja piruetteihin. Tuolloin jäällä myös tenava-ryhmiämme kentän toisessa päässä, joten turvallisuus on taattu.

Ja tässä loistava harrastus yhdessä lapsen kanssa: samaan aikaan harjoittelua huoltajalle omassa ryhmässään ja lapselle omassa ryhmässään.

Tunnit alkavat la 12.9.2020 klo 9.00-10.20 Espoonlahden Forum-jäähallissa
Tunnille luistelijat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ja ryhmä toteutuu, mikäli 10 luistelijaa ilmoittautuu.

-luistelija pystyy etenemään jäällä
-luistelijalla on halu harjoitella ja rohkeasti kokeilla uutta

Harjoituksissa käytetään tarvittaessa liikuntavälineitä oppimisen edistämiseksi.
Harjoituksissa tutustutaan yksinluisteluun, muodostelmaluisteluun, jäätanssiin ja skate fit-tunteihin.

Otathan mukaan positiivisen ja ennakkoluulottoman asenteen myös esiintymiseen, esim. seuramme näytöksissä.

Syyskausi kestää la 12.9.-la 19.12.2020. Syyslomaviikolla eli la 17.10. ei tuntia pidetä.

Syyskauden hinta on 210e.

SUNSET-ryhmä
Harjoittelee tiistaisin klo 21.00-22.00 Tapiolan harjoitusjäähallissa

Ryhmän taitotasotoiveet ovat:
-luistelija osaa/uskaltaa luistella eteen- ja taaksepäin
-luistelija pystyy liukumaan yhdellä jalalla väh. 1 m
-luistelija osaa/uskaltaa tehdä hyppyjä/hypähdyksiä jäällä, esim. tasajalkahyppy, valssihyppy
-luistelija osaa/uskalta tehdä kahden jalan käännöksiä

Valmentajina ovat tutut Kiira Kivisaari ja Sini Pyörälä.

Syyskausi kestää ti 8.9.-ti 15.12.2020. Syyslomaviikolla eli ti 13.10 tunti pidetään..

Syyskauden hinta on 255e

ETK pidättää oikeuden tehdä ryhmäsiirtoja turvallisuuden takia, mikäli taitotaso ei vastaa ko. ryhmän tasoa.

ETK pidättää oikeuden peruuttaa ryhmän mikäli ilmoittautuneita ei ole vähintään 20.

SUNSHINE-ryhmä
Harjoittelee keskiviikkoisin klo 21.00-22.00 Tapiolan harjoitusjäähallissa

-luistelija osaa kaikki yksöishypyt
-luistelija tietää/ymmärtää vaikeat käännökset (vastakolmoset, käänteet, vastakäänteet, choctaw:t, twizzelit, silmukat)
-luistelijalla on rohkeutta vauhtiin harjoittelussaan

Valmentajina ovat tutut Kiira Kivisaari ja Teemu Hintikka.

Syyskausi kestää ke 9.9.- ke 16.12.2020. Syyslomaviikolla eli ke 14.10 tunti pidetään..

Syyskauden hinta on 255e

Rekisteröitymiset täältä:

Avaamme ilmoittautumiset nettisivuillemme ti 14.7.2020.
Kannattaa olla nopea, sillä paikat täyttyvät vauhdilla.

Harjoitusaikoihin saattaa tulla kauden aikana joitakin muutoksia. Tiedotamme niistä seuran www-sivuilla. Seura ei ole velvollinen järjestämään korvaavia tunteja sellaisille peruuntuneille tunneille jotka johtuvat seurasta riippumattomista syistä, esim jääkiekkoturnaukset, hallin käyttökielto tms.

Jos kysymyksiä herää, niin laittakaa rohkeasti sähköpostia osoitteeseen:

luistelukoulu@etkespoo.com