Luistelukoulu 2022-2023

ILMOITTAUTUMINEN SYYSKAUDELLE 2022 ON AVOINNA.

ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ https://etk.myclub.fi/flow/courses/public

Tutustuttehan valikosta löytyviin ryhmäkuvauksiin sekä lukujärjestykseen ennen ilmoittautumista

HUOM. Ystävällisesti pyytäisimme, että ilmoittautumisen yhteydessä lisäätte MyClubin tietoihin lapsen henkilötunnuksen. Tarvitsemme hetun, jotta voimme ostaa luistelijalle lisenssin, joka sisältää vakuutuksen.

Kaikissa kysymyksissä liittyen ilmoittautumiseen olkaa yhteydessä luistelukoulu@etkespoo.com

Syyskausi 2022 alkaa 5.9. maanantaina ja päättyy 18.12. sunnuntaihin.

Huom! Luistelukouluja EI järjestetä:

• Syysloma viikolla 17.10.-23.10.2022

Luistelukoulumme harjoituspaikat:

- Espoonlahden Forum jäähalli, osoite Espoonlahdentie 2-4

- Matinkylän Ilmatar Areena, osoite Matinkartanontie 9

-Tapiolan harjoitushalli, osoite Urheilupuistontie 3

Rekisteröinnin ja ilmoittautumisen jälkeen tulette saamaan tarkempia ohjeita luistelukoulun alkamisesta.

Harjoitusaikoihin saattaa tulla kauden aikana joitakin muutoksia. Tiedotamme niistä luistelukouluumme ilmoittautuneille ensisijaisesti myClub-sovelluksen kautta ja sähköpostitse. Seura ei ole velvollinen järjestämään korvaavia tunteja sellaisille peruuntuneille tunneille, jotka johtuvat seurasta riippumattomista syistä, esim jääkiekkoturnaukset, hallin käyttökielto tms.