Luistelukoulun toimintaohjeistus

"Käsi kädessä alkaa matkamme, iloisina pyörimme.
Varovaisesti luistella alamme, kohta jo vauhdillä kiidämme."
Kuva Thomas Whitehouse

1 VAI 2 KERTAA: Luistelukoulun tenava- ja koululaisryhmissä luistellaan pääsääntöisesti kerran viikossa. Tähdet- ja Valssihyppy-, Salkov-, Tulppi- ja Flippiryhmät harjoittelevat,ryhmästä riippuen, kaksi kertaa viikossa jäällä sekä kerran viikossa oheisissa / jumpassa.

ILMOITTAUTUMINEN: Luistelukouluun ilmoittautuminen tapahtuu seuramme verkkokaupan kautta myClub  Syys- ja kevätlukukaudelle ilmoittaudutaan erikseen kunkin kauden alkaessa. ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!

JÄÄLLEMENO: Vakuutusehtojen mukaan luistelijat saavat siirtyä jäälle vasta kun ohjaajat antavat siihen luvan.

KEVÄTNÄYTÖS: Kevätauden harjoittelu huipentuu esiintymiseen seuran järjestämässä kevätnäytöksessä, jossa esiintyvät kaikki seuramme luistelijat.Keväällä 2022 näytös järjestetään pe 1.4.2022 Metro areenalla!

LOPETTAMINEN: Mikäli luistelija lopettaa kesken kauden, toivomme että kuitenkin pidätte meidät siitä tietoisina, jotta luistelijaa ei turhaan kaipailla jäälle. Ilmoitus seuran toimistoon: luistelukoulu@etkespoo.com.

NIMILAPPU: Luistelijoille jaetaan nimilappu ETK:n infopisteessä ensimmäisellä luistelukerralla. Luistelijan tulee pitää nimilappua rinnassaan koko kauden luistelutunnin aikana. Näin ohjaajien on helppo kutsua luistelijaa nimeltä. Huoltajien tulee lisätä nimilapun taakse yhteystiedot, josta huoltaja on tavoitettavissa harjoitusten aikana.

MAKEISET: Karkkien ja purkan syönti jäällä on ehdottomasti kielletty turvallisuuden vuoksi

SUORITUSDIPLOMIT: Luistelijat saavat aina kauden lopussa (syyskaudella ennen joulua ja kevätkaudella ennen kevätnäytöstä) suoritusdiplomit. Diplomeista näkee, mitä on kauden aikana opittu ja mitä harjoitellaan lisää.

MUUTOKSET HARJOITUSAIKOIHIN: Muutoksia harjoitusaikoihin saattaa tulla johtuen jääkiekkoturnauksista ym. hallien tapahtumista. Muutoksista pyritään ilmoittamaan mahdollisimman hyvissä ajoin ryhmänne myClub-sivuilla ja/tai sähköpostitse. Seura ei ole velvollinen järjestämään korvaavia tunteja peruuntuneille tunneille, jotka johtuvat seurasta riippumattomista syistä, esim jääkiekkoturnaukset, hallin käyttökielto tms.

OHJAAJAT: Ohjaajat ovat hallilla paikalla 10 minuuttia ennen ja jälkeen tuntien. Ohjaajat tunnistaa ETK:n luistelukoulun mustista liivistä.

OSOITTEENMUUTOKSET: osoitteenmuutoksista pyydetään ilmoittamaan toimistolle, luistelukoulu@etkespoo.com.

POISSAOLOT: Yksittäisestä poissaolosta ei tarvitse ilmoittaa. Jos poissaoloja tulee useampia esimerkiksi pitkään jatkuvan sairauden vuoksi, asiasta on hyvä ilmoittaa ETK:n toimistolle, luistelukoulu@etkespoo.com.

PUKUKOPPI: Jäähalleilla EI OLE PUKUKOPPEJA KÄYTÖSSÄ.

SAAPUMINEN HALLILLE: Hallille kannattaa tulla hyvissä ajoin LUISTIMET VALMIINA JALASSA SEKÄ HARJOITTELUVAATTEET PÄÄLLÄ ennen luistelutunnin alkua. Kannattaa varautua siihen, että jäähallien parkkipaikat ovat välillä ruuhkaisia ja autopaikan löytäminen voi kestää hetken.

SIIRTYMISET: Luistelukoulusta on mahdollista taitojen ja innostuksen kasvaessa siirtyä eteenpäin seuran muihin ryhmiin.  Olkaa rohkeasti yhteyksissä sähköpostitse (luistelukoulu@etkespoo.com) kaikenlaisissa ryhmäsiirtoihin liittyvissä kysymyksissä.

VAIHTOAITIOSSA KULKEMINEN: Vaihtoaitioihin pääsevät VAIN LUISTELIJAT SEKÄ OHJAAJAT. . Ohjaajat auttavat luistelijat vaihtoaitiosta jäälle ja pois jäältä.

VAKUUTUS:Seuramme alle 15–vuotiaat luistelukoululaiset ovat vakuutettuja valmennustunneilla Suomen Taitoluisteluliiton luistelukouluvakuutuksella edellyttäen, että luistelija on rekisteröity Espoon Taitoluisteluklubin luistelukoululaiseksi ja kausimaksu on maksettu eräpäivään mennessä.

Luistelukoulutunnilla lapsille ja valmentajille annetaan työskentelyrauha.