2-3 kertaa viikossa harjoittelevat ryhmät

PIENET JA ISOT TÄHDET

Tähdet on jaettu kahteen eri ryhmään: pieniin ja isoihin tähtiin. Pienet tähdet ovat  3-4-vuotiaita taitoluisteluun tutustuvia luistelijoita, jotka haluavat harrastaa luistelua useamman kerran viikossa. Pieniin tähtiin voi tulla mukaan ilman aikaisempaa luistelukokemustaIsot tähdet ovat  4-5-vuotiaita jo vähän luistelua harrastaneita innokaita harjoittelijoita, jotka etenevät jo itsenäisesti jäällä.

Tähdistä on mahdollista nousta yksinluistelun tai muodostelmaluistelun jatkoryhmiin. Tähdet harjoittelevat seuraavasti:

PIENET TÄHDET (3-4v.)

Tiistaisin klo 17.10-17.50, jääharjoitus Ilmatar Areenalla, kentällä 3
Sunnuntaisin klo 10.25-11.05 jääharjoitus Tapiolan harj.jäähallissa

ISOT TÄHDET (4-5v.)

Maanantaisin klo 17.10-17.50, jääharjoitus Espoonlahden Forum-hallissa
Torstaisin klo 18.00-18.45 oheisharjoitus Espoonlahden Forum-jäähallin liikuntasalissa

Sunnuntaisin klo 11.05-11.45 jääharjoitus Tapiolan harj.jäähallissa

VALSSIHYPPY-RYHMÄ (5-6v.)

Valssihyppy-ryhmä on tarkoitettu 2015-2016-syntyneille innokkaille luistelijoille, jotka haluavat harjoitella 2 kertaa viikossa ja siten kehittyä vauhdikkaammin luistelutaidoissaan. Jäätunneilla päästään johdonmukaisesti etenemään perusluistelussa jo taidokkaampiin harjoitteisiin: opetellaan valssihyppyä, liukuja, askeleita ja piruetteja.

Valssihyppy-ryhmä harjoittelee:

Maanantaisin klo 17.10-17.50 Espoonlahden Forum-jäähallissa
Lauantaisin klo 10.10-10.50 Ilmatar Areenalla, kentällä 1

SALKOV-RYHMÄ (6-8v.)

Salkovryhmä on tarkoitettu 2013-2015 syntyneille innokkaille jo eteenpäin ja taaksepäin perusluistelun hallitseville luistelijoille. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa jäällä.  Jäätunneilla harjoitellaan perusluistelun rinnalla hieman vaativampia asioita: erilaisia hyppyjä, piruetteja, liukuja ja askel-yhdistelmiä.

Salkovryhmä harjoittelee:

Maanantaisin klo 17.50-18.30 jääharjoitus Espoonlahden Forum-hallissa
Lauantaisin klo 10.50-11.30, jääharjoitus Ilmatar Areenalla, kentällä 1

Ryhmästä on mahdollista edetä taitojen karttuessa, tulppiryhmään, yksinluistelun tai muodostelman kehitys- ja kilparyhmiin.

TULPPI-RYHMÄ (8-10v.)

Tulppiryhmä on tarkoitettu 2011-2013-syntyneille innokkaille luistelijoille, jotka ovat jo käyneet luistelukoululaisen polkua muutaman vuoden. Ryhmässä harjoitellaan lisää erilaisia hyppyjä, piruetteja, liukuja ja askelsarjoja. Oheisharjoituksessa harjoitellaan perusliikuntatatoja ja käydään läpi erilaisia luistelua tukevia harjoitteita.

Tulppiryhmä harjoittelee:

Maanantaisin klo 16.45-17.30 oheisharjoitus Espoonlahden Forum-jäähallin salissa
Maanantaisin klo 17.50-18.30 jääharjoitus Espoonlahden Forum-jäähallissa
Lauantaisin klo 10.50-11.30 jääharjoitus Ilmatar Areenalla, kentällä 1

FLIPPI-RYHMÄ (10-15v.)

Flippiryhmä on tarkoitettu edistyneille kouluikäisille harrastajille. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa jäällä ja yhden jään ulkopuolisen oheisharjoituksen. Jäätunneilla harjoitellaan perusluistelun rinnalla  vaativampia asioita: vaikeampia yksöishyppyjä, askelyhdistelmiä jne.. Oheisharjoituksessa käydään läpi erilaisia luistelua tukevia harjoitteita.

Ryhmästä on mahdollista nousta yksinluistelun alueryhmään tai muodostelmaluistelun kansalliset noviisit -joukkueeseen.

Flippiryhmä harjoittelee:

Maanantaisin klo 17.50-18.30, jääharjoitus Espoonlahden Forum-hallissa