Kakkosryhmät

PIENET JA ISOT TÄHDET

Tähdet on jaettu kahteen eri ryhmään: pieniin ja isoihin tähtiin. Pienet tähdet ovat  2015- ja myöhemmin syntyneitä taitoluisteluun tutustuvia luistelijoita, jotka haluavat harrastaa luistelua useamman kerran viikossa. Pieniin tähtiin voi tulla mukaan ilman aikaisempaa luistelukokemustaIsot tähdet ovat 2014- ja myöhemmin syntyneitä jo vähän luistelua harrastaneita innokaita harjoittelijoita, jotka etenevät jo itsenäisesti jäällä.

Sekä Isot että Pienet Tähdet harjoittelevat kaksi kertaa viikossa jäällä ja kerran viikossa oheisharjoituksessa. Tähdistä on mahdollista nousta yksinluistelun tai muodostelmaluistelun kehitysryhmiin. Tähdet harjoittelevat seuraavasti:

PIENET TÄHDET (s. 2015 ja myöhemmin)

Perjantaisin klo 17.20-18.00, jääharjoitus Matinkylän harjoitushallissa, kenttä nro. 2

Tiistaisin klo 17.00-18.00, oheisharjoitus:
Tiistilän koululla, rakennus B., peilisalissa

Sunnuntaisin klo 10.40-11.20, jääharjoitus Tapiolan harjoitusjäähallissa

ISOT TÄHDET (s. 2014 ja myöhemmin)

Maanantaisin klo 18.20-19.00, jääharjoitus Espoonlahden Forum-hallissa

Tiistaisin klo 17.00-18.00, oheisharjoitus:
Tiistilän koululla, rakennus B., peilisalissa

Tähtien kausimaksu:
Kevätkausi: 270€

Kausimaksu sisältää Suomen Taitoluisteluliiton lisenssin (11€). Kausimaksun lisäksi jokaiselta luistelijalta laskutetaan 30€:n suuruinen seuran vuosittainen jäsenmaksu.

SALKOVRYHMÄ

Salkovryhmä on tarkoitettu 2011-2013 syntyneille innokkaille jo eteenpäin ja taaksepäin perusluistelun hallitseville luistelijoille. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa jäällä ja yhden jään ulkopuolisen oheisharjoituksen. Jäätunneilla harjoitellaan perusluistelun rinnalla hieman vaativampia asioita: erilaisia hyppyjä, piruetteja, liukuja ja askelsarjoja. Oheisharjoituksessa harjoitellaan perusliikuntatatoja ja käydään läpi erilaisia luistelua tukevia harjoitteita.

Salkovryhmä harjoittelee:

Maanantaisin klo 17.15-18.00, oheisharjoitus Espoonlahden Forum-hallin balettisalissa
Maanantaisin klo 18.20-19.00, jääharjoitus Espoonlahden Forum-hallissa
Lauantaisin klo 10.20-11.00, jääharjoitus Espoonlahden Forum-hallissa.

Ryhmästä on mahdollista edetä taitojen karttuessa yksinluistelun tai muodostelman kehitys- ja kilparyhmiin.

Salkovryhmän kausimaksut:

FLIPPIRYHMÄ

Flippiryhmä on tarkoitettu edistyneille kouluikäisille harrastajille. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa jäällä ja yhden jään ulkopuolisen oheisharjoituksen. Jäätunneilla harjoitellaan perusluistelun rinnalla  vaativampia asioita: vaikeampia yksöishyppyjä, askelyhdistelmiä jne.. Oheisharjoituksessa käydään läpi erilaisia luistelua tukevia harjoitteita.

Ryhmästä on mahdollista nousta yksinluistelun alueryhmään tai muodostelmaluistelun kansalliset noviisit -joukkueeseen.

Flippiryhmä harjoittelee:

Maanantaisin klo 16.10-16.50, jääharjoitus Espoonlahden Forum-hallissa
Sunnuntaisin klo 11.20-12.00 , jääharjoitus Tapiolan harjoitusjäähallissa
Sunnuntaisin klo 12.15-13.00, oheisharjoitus Metro areenan salissa, kulku yhdessä jäähallilta

Flippiryhmän kausimaksut:

MUODOSTELMALUISTELUKOULU-RYHMÄ

Muodostelmaluistelukoulussa hiotaan perusluistelutaitoja sekä harjoitellaan yhdessä luistelemista ja muodostelmaluistelun alkeita. Ryhmä on tarkoitettu kouluikäisille muodostelmaluistelusta kiinnostuneille luistelijoille, joilla perusluistelutaidot ovat jo hallinnassa. Muodostelmaluistelukoulu harjoittelee:

Maanantaisin klo 16.10-16.50 jääharjoitus Espoonlahden Forum-jäähallissa
Lauantaisin klo 10.20-11.00 jääharjoitus Espoonlahden Forum-jäähallissa
Lauantaisin klo 11.15-12.00 oheisharjoitus Espoonlahden Forum-jäähallin balettisalissa

Ryhmästä on mahdollista edetä taitojen karttuessa muodostelman kehitys- ja kilparyhmiin

Muodostelmaluistelukoulu-ryhmän kausimaksut: