Kakkosryhmät

PIENET JA ISOT TÄHDET

Tähdet on jaettu kahteen eri ryhmään: pieniin ja isoihin tähtiin. Pienet tähdet ovat  3-4-vuotiaita taitoluisteluun tutustuvia luistelijoita, jotka haluavat harrastaa luistelua useamman kerran viikossa. Pieniin tähtiin voi tulla mukaan ilman aikaisempaa luistelukokemustaIsot tähdet ovat  4-5-vuotiaita jo vähän luistelua harrastaneita innokaita harjoittelijoita, jotka etenevät jo itsenäisesti jäällä.

Tähdistä on mahdollista nousta yksinluistelun tai muodostelmaluistelun kehitysryhmiin. Tähdet harjoittelevat seuraavasti:

PIENET TÄHDET (3-4v.)

Perjantaisin klo 17.20-18.00, jääharjoitus Matinkylän harjoitushallissa, kenttä nro. 2
Sunnuntaisin klo 10.40-11.20 jääharjoitus Tapiolan harj.jäähallissa

ISOT TÄHDET (4-5-v.)

Maanantaisin klo 17.10-17.50, jääharjoitus Espoonlahden Forum-hallissa
Tiistaisin klo 18.20-19.15 oheisharjoitus Metro areenan liik.sali

Sunnuntaisin klo 10.40-11.20 jääharjoitus Tapiolan harj.jäähallissa

SALKOVRYHMÄ

Salkovryhmä on tarkoitettu 2012-2014 syntyneille innokkaille jo eteenpäin ja taaksepäin perusluistelun hallitseville luistelijoille. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa jäällä.  Jäätunneilla harjoitellaan perusluistelun rinnalla hieman vaativampia asioita: erilaisia hyppyjä, piruetteja, liukuja ja askelsarjoja.

Salkovryhmä harjoittelee:

Maanantaisin klo 17.10-17.50 jääharjoitus Espoonlahden Forum-hallissa
Lauantaisin klo 10.20-11.00, jääharjoitus Espoonlahden Forum-hallissa.

Ryhmästä on mahdollista edetä taitojen karttuessa, tulppiryhmään, yksinluistelun tai muodostelman kehitys- ja kilparyhmiin.

TULPPIRYHMÄ

Tulppiryhmä on tarkoitettu 2010-2012-syntyneille innokkaille luistelijoille, jotka ovat jo käyneet luistelukoululaisen polkua muutaman vuoden. Ryhmässä harjoitellaan lisää erilaisia hyppyjä, piruetteja, liukuja ja askelsarjoja. Oheisharjoituksessa harjoitellaan perusliikuntatatoja ja käydään läpi erilaisia luistelua tukevia harjoitteita.

Tulppiryhmä harjoittelee:

Maanantaisin klo 16.45-17.30 oheisharjoitus Espoonlahden Forum-jäähallin salissa
Maanantaisin klo 17.50-18.30 jääharjoitus Espoonlahden Forum-jäähallissa
Lauantaisin klo 10.20-11.00 jääharjoitus Espoonlahden Forum-jäähallissa

FLIPPIRYHMÄ

Flippiryhmä on tarkoitettu edistyneille kouluikäisille harrastajille. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa jäällä ja yhden jään ulkopuolisen oheisharjoituksen. Jäätunneilla harjoitellaan perusluistelun rinnalla  vaativampia asioita: vaikeampia yksöishyppyjä, askelyhdistelmiä jne.. Oheisharjoituksessa käydään läpi erilaisia luistelua tukevia harjoitteita.

Ryhmästä on mahdollista nousta yksinluistelun alueryhmään tai muodostelmaluistelun kansalliset noviisit -joukkueeseen.

Flippiryhmä harjoittelee:

Maanantaisin klo 17.50-18.30, jääharjoitus Espoonlahden Forum-hallissa
Sunnuntaisin klo 11.20-12.00 , jääharjoitus Tapiolan harjoitusjäähallissa
Sunnuntaisin klo 12.15-13.00, oheisharjoitus Metro areenan salissa, kulku yhdessä jäähallilta

MUODOSTELMALUISTELUKOULU-RYHMÄ

Muodostelmaluistelukoulussa hiotaan perusluistelutaitoja sekä harjoitellaan yhdessä luistelemista ja muodostelmaluistelun alkeita. Ryhmä on tarkoitettu kouluikäisille (2009-2013-syntyneille) muodostelmaluistelusta kiinnostuneille luistelijoille, joilla perusluistelutaidot ovat jo hallinnassa. Muodostelmaluistelukoulu harjoittelee:

Maanantaisin klo 17.50-18.30 jääharjoitus Espoonlahden Forum-jäähallissa
Lauantaisin klo 10.20-11.00 jääharjoitus Espoonlahden Forum-jäähallissa
Lauantaisin klo 11.15-12.00 oheisharjoitus Espoonlahden Forum-jäähallin balettisalissa

Ryhmästä on mahdollista edetä taitojen karttuessa muodostelman kehitys- ja kilparyhmiin