Perjantain Taaperoluistelu-kurssi 25.9.-30.10.2020

Taaperoluistelu-kurssi on luistelukoulumme uusi ryhmä 2-3-vuotiaille, missä tutustutaan ensikertaa jäähän sekä luistimiin leikkien ja hauskanpidon avulla. Tässä ryhmässä ei ole kiire mihinkään.

*  Aiempaa luistelutaitoa ei vaadita, tarvitset vain omat luistimet, joilla pystyt lattiallakin kävelemään helposti nilkat suorina.
* Alle kouluikäisenä luistelukouluun tulosta on paljon iloa, vaikkei kilpauraa miettisikään. On mukavaa osata luistella jo ennen koulun liikuntatuntien luistelukertoja.

* Hinta sisältää luistelijalle Suomen Taitoluisteluliiton vakuutuksen (=luistelukoulupassin). Lisäksi seuramme jäsenmaksu (30eur) veloitetaan erikseen luistelukoulukauden alussa.

* myös luistelutaitoinen huoltaja saa tulla ryhmään tukemaan omaa luistelijaansa. Aikuisella tulee olla oma vakuutus.

* Saatte lisäohjeita sähköpostitse ilmoittautumisenne jälkeen

*ryhmään otetaan max 8 luistelijaa

* Taaperoluistelukurssi kokoontuu perjantaisin 25.9.-30.10.2020 välillä 5 kertaa. (Syyslomaviikolla 16.10. ei       harjoituksia)
   Taaperoluistelu-kurssi harjoittelee klo 17.25-17.55 Matinkylän harjoitusjäähallilla, kenttä nro 2.

*Tervetuloa mukaan monipuoliseen lajiin!*

Linkki rekisteröitymiseen: