Ykkösryhmät

Kerran viikossa harjoittelevat ryhmät kaudella 2019-2020:

TENAVAT (alle kouluikäiset) – ryhmät:

Luistelukoulun tenavissa harjoitellaan kerran viikossa. Tenavaryhmiin saa tulla mukaan niin aloittelijatkin kuin aikaisemmin luistelleetkin. Luistelijat jaetaan jäällä pienempiin tasoryhmiin. Tenavaryhmiä pidetään:

Maanantaisin klo 18.20-19.00 Espoonlahden Forum-hallissa
Perjantaisin klo 17.20-18.00 Matinkylän harjoitushallissa
Lauantaisin klo 9.40-10.20 Espoonlahden Forum-hallissa
Sunnuntaisin klo 10.40-11.20 Tapiolan harjoitusjäähallissa

Tenavien kausimaksu kerran viikossa harjoitellessa:

Kevätkausi: 130€

Kausimaksu sisältää Suomen Taitoluisteluliiton lisenssin (11€). Kausimaksun lisäksi jokaiselta luistelijalta laskutetaan 30€:n suuruinen seuran vuosittainen jäsenmaksu.

HUOM! Ryhmät toteutetaan mikäli osallistujia on vähintään 8.

KOULULAISET (kouluikäiset) - ryhmät:

Luistelukoulun koululaisissa harjoitellaan kerran viikossa. Koululaisryhmiin ovat tervetulleita niin aloittelijatkin kuin aikaisemmin luistelleetkin. Luistelijat jaetaan jäällä pienempiin tasoryhmiin. Koululaisryhmiä pidetään:

Maanantaisin klo 16.10-16.50 Espoonlahden Forum-hallissa
Lauantaisin klo 10.20-11.00 Espoonlahden Forum-hallissa
Sunnuntaisin klo 11.20-12.00 Tapiolan harjoitusjäähallissa

Koululaisten kausimaksu kerran viikossa harjoitellessa:

Kevätkausi: 130€

HUOM! Ryhmät toteutetaan mikäli osallistujia on vähintään 8.

AIKUINEN+LAPSI-RYHMÄ

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka tarvitsevat tutun vanhemman läsnäoloa ja rohkaisua uuden harrastuksen aloittamiseen. Ryhmän ensisijainen tarkoitus on opettaa lapsi luistelemaan  ja samalla neuvoa aikuista, miten lasta parhaiten voi tukea harjoittelussa. Aikuinen-lapsiryhmä harjoittelee:

Lauantaisin klo 9.40-10.20 Espoonlahden Forum-jäähallissa.

HUOM! Ryhmän aikuisluistelijalla tulee olla oma voimassa oleva tapaturmavakuutus.

Aikuinen+lapsi-ryhmän kausimaksu:

Kevätkausi: 155€

HUOM! Ryhmä toteutetaan mikäli osallistujia on vähintään 6.

POIKIEN RYHMÄ, RALLIRYHMÄ

Kerran viikossa harjoitteleva pojille suunnattu ryhmä. Harjoittelu ryhmässä on vauhdikasta ja toteutetaan tietenkin rallitermein! Ralliryhmä harjoittelee:

Sunnuntaisin klo 10.40-11.20 Tapiolan harjoitusjäähallissa.

Ralliryhmän kausimaksu:

Kevätkausi: 130€

HUOM! Ryhmä toteutetaan mikäli osallistujia on vähintään 6.

ERITYISRYHMÄ JÄÄKRISTALLIT

Jääkristallit-ryhmä on sairauden tai vamman takia erityistä tukea tarvitsevien lasten oma luistelukouluryhmä. Jääkristallit-ryhmässä riittää, kun osaa seistä luistimet jalassa. Toiminnan soveltuvuus katsotaan tapauskohtaisesti. Jääkristallit-ryhmä harjoitelee:

Sunnuntaisin klo 11.20-12.00 Tapiolan harjoitusjäähallissa.

Jääkristallien kausimaksu: