Luistelukouluryhmät kaudella 2018-2019

SOPIVAN RYHMÄN LÖYTÄMINEN?

Luistelukouluun voi tulla, vaikkei olisi koskaan ennen luistellut. Aiempaa luistelutaitoa ei siis vaadita! Luistelukoulujäällä luistelijat jaetaan pienryhmiin; aloittelijoille ja pidemmälle ehtineille on siis omat ryhmänsä! Useamman kerran viikossa on mahdollista harjoitella tähdet, salkov- tai flippiryhmässä.

Luistelukouluun otetaan reippaita 3-vuotiaitakin, joilta ryhmässä oleminen sujuu. Mikäli haaveilee kilpailevaksi taitoluistelijaksi kehittymisestä, kannattaa luistelu aloittaa jo ennen kouluikää, mieluiten 4-5 -vuotiaana. Alle kouluikäisenä luistelukouluun tulosta on paljon iloa, vaikkei kilpauraa miettisikään. On mukavaa osata luistella jo ennen koulun liikuntatuntien luistelukertoja. Kun oppii perustekniikan alusta alkaen oikein, nauttii luistelustaan enemmän! Hyvästä perusluistelutaidosta on iloa myös muissa jäälajeissa.

KAUDEN 2018-2019 RYHMÄT

Kerran viikossa harjoittelevat ryhmät eli ykkösryhmät:

Kaksi kertaa viikossa harjoittelevat ryhmät eli kakkosryhmät:

Tarkemmat ryhmäkuvaukset lyödät klikkaamalla ryhmän nimeä. Ilmoittautumaan kauden 2018-2019 luistelukouluryhmiin pääset täältä: Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen syyskaudelle 2018 alkaa maanantaina 2.7.2018!

AIKATAULUT

Luistelukoulussa harjoitellaan syyskuun alusta maaliskuun loppuun asti. Luistelukoulumme toimivat Espoonlahden, Matinkylän ja Tapiolan jäähalleissa. Syyskausi alkaa maanantaina 3.9. ja päättyy sunnuntaina 16.12. Syykaudella harjoitusvuoroja on 13. Kevätkausi alkaa maanantaina 7.1. ja päättyy kevätnäytökseen perjantaina 5.4. Kevätkaudella harjoitusvuoroja on 11.

Huom! EI Luistelukouluja:

- Syyslomalla 15.10.2018 - 21.10.2018
- Joululomalla 17.12.2018-6.1.2019
- Talvilomalla 18.2.2019 - 24.2.2019

Harjoitusaikoihin saattaa tulla kauden aikana joitakin muutoksia. Tiedotamme niistä seuran www-sivuilla. Seura ei ole velvollinen järjestämään korvaavia tunteja sellaisille peruuntuneille tunneille jotka johtuvat seurasta riippumattomista syistä, esim jääkiekkoturnaukset, hallin käyttökielto tms.

Espoolaiset taitoluisteluseurat tekevät yhteistyötä, jotta mahdollisimman moni lapsi löytäisi tiensä  luistelun pariin perheelle sopivaan aikaan ja paikkaan. Lisää luistelukouluja löydät Espoon Jäätaitureiden sivuilta: https://espoonjaataiturit.sporttisaitti.com/luistelukoulu/.