Katsojille

Saapuminen


Espoo Metro Areena (Tapiolan Monitoimiareena Oy) sijaitsee Espoon Tapiolassa, osoitteessa
Urheilupuistontie 3, 02200 Espoo.

 

METROLLA:
 

Espoo Metro Areenan lähin metroasema on URHEILUPUISTON ASEMA, joka sijaitsee noin 500m päässä Areenasta.

 

LINJA-AUTOLLA:
 

Bussilinjat löytyvät helpoiten reittioppaan avulla.

Espoon sisäiset linjat, jotka kulkevat Metro Areenan ohitse ovat:

114 Tapiola (M)-Leppävaara

115 Tapiola (M)-Mankkaa

119 Tapiola-Niittykumpu

Myös muita linjoja kulkee läheltä Areenaa pitkin Merituulentietä.
 

AUTOLLA:
 

Paikoitusalueet sijaitsevat Areenan välittömässä läheisyydessä.

Henkilöautolla Areenalle pääsee Länsiväylältä Tapiolan kautta pitkin Merituulentietä, josta käännytään Koivu-Mankkaantielle tai Haukilahden rampin kautta Merituulentielle ja siitä Koivu-Mankkaantielle.  Kehä I:ltä päin tultaessa käänny Tapiolan risteyksestä Kalevalantielle ja kulje pitkin Koivu-Mankkaantietä. Myös Kehä II:lta on erinomaiset opasteet Espoo Metro Areenalle.

Tapiolanpaikoituksesta Urheilupuiston metroaseman vierestä löytyy myös lisää pysäköintitilaa ja lisäksi kymmenen sähköauton lastauspaikkaa. Sieltä on erittäin lyhyt matka (n. 500m) matka Espoo Metro Areenalle.

 

HUOM!

 

Ovet avataan lauantaina 11.1.2020 klo 8.30.

Tiedoksi että Tapahtuma-alueen portilla/sisäänkäynnillä asiakkaille tehdään sisääntulotarkastus, jolla halutaan varmistaa kävijöiden turvallisuus ja viihtyvyys suuressa yleisötapahtumassa. Kaikkien kävijöiden on näytettävä laukkunsa sisältö portilla/sisäänkäynnillä.

Elintarvikkeiden tuonti Areenalle on mahdollista vain terveydellisistä syistä tai sylilapsen ruokavaliosta johtuen. Tämä on nykyään normaali käytäntö tapahtumissa, joissa on ruuan myyntipisteitä. Tämä on hyvä huomioida etukäteen.

Luistelijoilla, jotka saapuvat kilpailuihin luistelijoiden sisäänkäynnin kautta, saa omia eväitä olla ja eväät tulee nauttia luistelijoille tarkoitetussa katsomossa.

 

Katsojien ruokailu
 

 

Metro Areenalla toimiva Mario's –ravintola avaa ovensa lauantaina klo 13.00. Marioksen väki ottaa mielellään vastaan pöytävarauksia puhelimella numerosta 020 799 4010 tai sähköpostilla myynti.metroareena@restel.fi