Joukkueille

Kilpailuvahvistus

Jäähalliin saapuminen ja kulku hallilla

Ovet aukeavat kilpailijoille klo 6.05 molempina kilpailupäivinä.

Joukkueen ilmoittautuminen kilpailutoimistossa aikaisintaan puoli tuntia ennen lämmittelyn alkua. Kulku kilpailutoimistoon H-ovesta, 2. kerros.

Joukkueiden sisäänkäynti on hallin H-ovesta, eli hallin länsipuolelta, harjoitushallin vierestä.

Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tulevien joukkueiden bussinkuljettajille on varattu yksi kulkulupa/joukkue. Luvan voi noutaa kilpailutoimistosta.

Joukkueiden lämmittelytilat on kuvattu pohjapiirroksessa. Joukkuekatsomot osoitetaan seurakohtaisesti hallin yläkatsomoista.

Kukat ja lahjat

Kilpailun aikana kukkien ja lahjojen heittäminen jäälle on kiellettyä. Kilpailussa ei ole järjestetty lahjakasseja, vaan toivotaan, että luistelijoiden muistamiset annetaan suoraan luistelijalle kilpailun jälkeen.

Kulkuluvat

Kulkulupia varten ei tarvitse ottaa omia kaulanauhoja mukaan, vaan jokaiselle on varattu kaulanauha. Kulkuluvalla pääsee seuraamaan kilpailuja vain omana kilpailupäivänä.

Kisalakanat

Taitoluisteluliiton ohjeistuksen mukaan kannatuslakanoiden kankaiden on oltava palosuojattuja ja suojauksesta on oltava tuotteessa palosuojauksen tekijän sertifikaatti. Koristeluun voi käyttää normaaleja tuotteita esim. strasseja ja paljetteja. Kisatoimistossa tarkastetaan palosuojauksen sertifikaatti. Lakanat on myös ripustettava niin, että ne eivät peitä hallin opasteita, yhteistyökumppaneiden mainoksia tms. eivätkä estä näkyvyyttä jäälle tai katsomossa.