Ice Flowers

Ice Flowers 2019-2020

Ice Flowers on Espoon Taitoluisteluklubin muodostelmaluistelun kehitysryhmä. Joukkueessa opetellaan monipuolisia liikuntataitoja sekä jäällä että jään ulkopuolella. Joukkue harjoittelee viikoittain noin kolme tuntia jäällä ja kolme tuntia oheisissa.

Tavoitteena on kehittää perusluistelutaitoja sekä tutustua muodostelmaluistelun peruselementteihin oman näytösohjelman avulla. Näytösohjelmaa esitetään seuran tapahtumissa. Luistelijat saavat esiintymisistä arvokasta esiintymiskokemusta. Ice Flowers -joukkueen luistelijat opettelevat myös joukkueena toimimista ja muiden huomioon ottamista.

Joukkueeseen mahtuu vielä lisää vuonna 2011 syntyneitä ja nuorempia, innokkaita luistelijoita. Lisätietoja antaa joukkueen valmentaja Anni Kyyrä (anni.kyyra(at)etkespoo.com)

Joukkue kaudella 2019-2020

Ciobanu AnastasiaMoisander Sofia         Sawant Hrudaya