2011-2012

Rainbows 2011-2012

Espoon Taitoluisteluklubin Rainbows-joukkue kilpailee muodostelmaluistelun minorisarjassa. Joukkueessa luistelee kaudella 2011-2012 28 tyttöä. Rainbows harjoittelee neljänä päivänä viikossa monipuolisesti ja tavoitteellisesti.

Joukkuetta valmentaa Laura Seise, apuvalmentajanaan Sanna Tuomisalo. Sanna on suunnitellut myös joukkueen kuntovalmennuksen ja balettia tanssitaan Leo Lenkolan johdolla.

Joukkue

Andersin Cecilia (Cizzy), Annanpalo Salli, Asikainen Annika, Forsblom Emma, Hankimäki Nelli, Hattab Karoliina, Heidrich Noora, Hänninen Polina, Jalkanen Isabel, Kirveskari Vuokko, Konkola Annika, Kossila Karla, Kumpulainen Ines, Lahti Silva, Lokuge Dinithi, Malk Helmi, Manni Julia, Mikkola Lotta, Näätsaari Noora, Paakkari Unna, Pellikka Kristiina, Sederholm Mathilda, Sirkiä Olga (AC), Sten Pinja, Takanen Leeni (AC), Vanni Johanna, Vauhkonen Karoliina, Vauhkonen Saralotta (C)

Seura

Espoon Taitoluisteluklubi ry, ETK