Seura

Espoon Taitoluisteluklubi ry on Espoossa toimiva taitoluisteluseura. Seuran toiminta on menneen kolmen vuosikymmenen aikana kasvanut tasaisesti ja viime vuosien aikana vakiinnuttanut toimintansa aktiivisena yksin – ja muodostelmaluistelun taitoluisteluseurana. Toimintaamme kuuluu olennaisena osana mittava luistelukoulutoiminta.

Seuramme tarjoaa urheilijoille mahdollisuudet tavoitella vaativaa kilpaurheilu-uraa ja niinikään harrastaa lajia oman taitotasonsa mukaisesti. Haluamme erityisesti luoda ilmapiirin, jossa luistelijamme voivat yrittämisen ja oppimisen kautta kasvaa tavoittelemaan henkilökohtaisia onnistumisia.

Toiminta jatkuu pääosin entisenlaajuisena myös tälläkin kaudella. Lajin harrastajien määrän kasvaessa on seurassamme pyritty löytämään resursseja tarjota lisää harrastamisen mahdollisuuksia myös tulevaisuudessa.

SEURAN TOIMINTA-AJATUS

 

Espoon Taitoluisteluklubi ry:n tarkoituksena on luoda edellytykset laajamittaiselle taitoluistelun harrastus- ja kilpailutoiminnalle Espoossa. Seura järjestää tasokasta taitoluisteluvalmennusta sekä tytöille että pojille luistelukoulussa, yksinluistelussa ja muodostelmaluistelussa, erityisryhmässä sekä aikuisluistelussa niihin liittyvine oheisharjoituksineen.

 

TOIMINNAN TAVOITTEET

 

Seuran päämääränä on edistää lasten, nuorten ja aikuisten sekä erityisryhmien mahdollisuuksia luistelun harrastamiseen. Seura tarjoaa jäsenilleen kilpailu-, valmennus-, harjoitus- ja nuorisotoimintaa sekä kuntoliikuntaa. Seuran tavoitteena on kasvattaa jäseniään elämänmittaiseen liikunnan harrastamiseen.

 

Seuran motto - Terällä, yksin ja yhdessä – kiteyttää johtoajatuksemme taitoluistelun riemusta ja ilosta vauvasta vaariin.