Työpaikat

Espoon Taitoluisteluklubi ry etsii PÄÄTOIMISTA SEURAKOORDINAATTORIA.

Päätoiminen seurakoordinaattori tulee vastaamaan seuramme luistelukoulutoiminnan kehittämisestä yhteistyössä toiminnanjohtajan ja valmentajien kanssa, leiritoiminnan, yksittäisten tapahtumien ja kilpailuiden organisoimisesta sekä joistain yksinluistelun koordinoimistehtävistä toisen seurakoordinaattorin ollessa äitiyslomalla. Hallinnollisten tehtävien lisäksi valittu henkilö osallistuu myös luistelukoulun ja yksinluistelupuolen valmennukseen. Toimistomme sijaistaa upouudella Ilmatar-Areenalla.

Odotamme hakijoilta vahvaa luistelutaustaa tai urheiluseuratoiminnan tuntemusta, vastuunkantokykyä, positiivista, kannustavaa ja luovaa valmennusotetta sekä halua kehittää seuratoimintaa laaja-alaisesti. Etsimiltämme henkilöiltä toivomme työkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä, soveltuvaa koulutusta, ongelmaratkaisukeskeistä ja aktiivista otetta työtehtävien hoitamiseen sekä kykyä käyttää sähköisiä järjestelmiä. Lisäksi toivomme aiempaa kokemusta ja/tai kiinnostusta hoitaa myös viestintään ja tiedottamiseen liittyviä tehtäviä. Eduksi katsotaan luisteluvalmentajan tausta.

Lähtetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 10.12.2021 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toiminnanjohtaja@etkespoo.com. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

LISÄTIETOJA

Henriikka Aihinen