Vapaaehtoinen jäsenmaksu 2021-2022

Hei kaikki luistelijoiden vanhemmat ja tukijoukot

Haluathan Sinäkin vaikuttaa Espoon Taitoluisteluklubi ry:n toimintaan?

Voit toimia pitkin kautta aktiivina luistelijasi/joukkueesi eteen talkoilemalla kilpailuissa, näytöksissä ja muissa tapahtumissa. Maksamalla vapaaehtoisen jäsenmaksun,  saat lisäksi oikeuden äänestää seuran vuosikokouksessa. Kauden 2021-2022 vuosikokous järjestetään syyskuussa 2022.

Summa, 30€,  maksetaan ETK:n tilille viimeistään ennen syyskuussa 2022 järjestetävää vuosikokousta, jonka tarkka päivämäärä kerrotaan myöhemmin: Nordea IBAN FI26 2290 1800 0263 31
Viestikenttään: Vapaaehtoinen jäsenmaksu 30€ ja jäsenen nimi ja osoite (huom. jos maksat enemmän kuin yhden henkilön, niin lisää kaikkien jäsenten nimet)

ETK:n jokainen vuosikokousta ennen  15 vuotta täyttänyt jäsen on äänioikeutettu seuran vuosikokouksessa. Seuran luistelijat ovat jo jäsenrekisterissä.

Suuret kiitokset tuestanne!

Espoon Taitoluisteluklubi ry