Vapaaehtoinen kannatusjäsenmaksu 2020-2021

Haluathan Sinäkin tukea Espoon Taitoluisteluklubi ry:n toimintaa?

Voit toimia pitkin kautta aktiivina luistelijasi/joukkueesi eteen talkoilemalla kilpailuissa, näytöksissä ja muissa tapahtumissa. Maksamalla vapaaehtoisen kannatusmaksun, sinusta tulee kannatusjäsen ja saat puheoikeuden (ei äänioikeutta) seuran vuosikokouksessa. Kauden 2020-2021 vuosikokous järjestetään syyskuussa 2021. Kannatusjäsen maksun voi suorittaa koska tahansa, mutta maksamalla maksun ennen tulevaa vuosikokousta, saat puheoikeuden vuosikokouksessa.

Kannatusjäsen maksun voi suoriittaa Espoon Taitoluisteluklubin tilille: Nordea IBAN FI26 2290 1800 0263 31
Viestikenttään: Kannatusjäsenmaksu ja jäsenen nimi ja osoite (huom. jos maksat enemmän kuin yhden henkilön, niin lisää kaikkien jäsenten nimet ja kannatussummat).

Jokainen euro on tärkeä. Suuret kiitokset tuestanne!