ETK:n OSCAR-Gaala 27.3.2020

ETK:n kevätnäytös on tänä vuonna Oscar-Gaala! Näytös luistellaan Espoo Metro Areenalla perjantaina 27.3.2020!

Maaliskuun 27.päivä kaikki Espoon Taitoluisteluklubin luistelijat pienistä luistelukoululaisista, aikuisiin harrastajiin ja taitaviin kilparyhmiin valtaavat Espoo Metro Areenan ja esittävä ETK:n Oscar-Gaalan! Mikä Oscarin saanut elokuva on jäänyt sinun mieleesi? Mikä ihanista piirretyistä on suosikkisi? Tuttuja teemoja, mukaansatempaisevia musiikkeja ja ihanaa luistelun riemua. Mukana tänä vuonna viimevuoden hehkutetuin joukkue- EPS:n -11 syntyneet lätkäjunnut: Millainenhan esitys heillä tänä vuonna on?

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan Oscar-Gaalaa koko perheen voimin kevään hurmaavaan luistelunäytökseen!

Lippujen ennakkomyynti on alkanut!

Pääsylippujen hinnat

13 €

Ilmainen

55€

Ennakkomyynnissä vain alakatsomon liput. Myöhemmin voidaan tulla avaamaan myös yläkatsomot tarvittaessa.

Näytöspaikka Espoo Metro Areena (Urheilupuistontie 3, 02200 Espoo). Liput ovat paikkanumeroituja iltanäytöksessaä ja aamupäivän näytöksessä paikat ovat numeroimattomia.

Näytöksen kesto n. 1,5h (iltanäytöksessä yksi väliaika).

Mikäli lippuja on jäljellä voi niitä ostaa myös tapahtumapaikalta (Espoo Metro Areenan pääovilta) tuntia ennen näytöksen alkua. Lipputilanteesta tiedotetaan ennakkomyynnin päätyttyä.

Tapahtumapaikalla maksuvälineenä käy käteinen ja korttimaksu.

OSTA LIPUT  ENNAKKOON TÄSTÄ

Huom. Tänä vuonna näytöksestä ei tehdä dvd:tä/muistitikku-tallennetta.