ETK:n OSCAR-Gaala 27.3.2020

KEVÄTNÄYTÖKSEMME ON PERUTTU!

Suomen Pääministeri Sanna Marin kertoi 12.3.2020 tiedotustilaisuudessa, että kaikki yli 500 hengen yleisötapahtumat perutaan toukokuun loppuun saakka Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) suosituksesta.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että ETK noudattaa näitä vahvoja suosituksia ja peruu tältä keväältä kevätnäytöksemme, joka piti olla perjantaina 27.3.2020.

Ison tapahtuman peruuttaminen tarkoittaa vielä paljon työtä näytöksen tuottajille ja järjestäjille ja me tulemme tekemään parhaamme, että pystymme tekemään peruutukset mahdollisimman pienin kuluin. Infoamme peruutuksen aiheuttamista toimista vielä myöhemmin mm. jo lipun ostaneita, kun olemme saaneet asiaa selvitettyä.

Ystävällisin terveisin
ETK:n Oscar-gaalan näytöstiimi

Espoon Taitoluisteluklubi ry
Urheilupuistontie 3, 3 krs.
02200 Espoo
E-mail: toimisto@etkespoo.com

OLITKO OSTANUT NÄYTÖKSEEN LIPUN?

Espoon Taitoluisteluklubi on peruuttanut kevätnäytöksen koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi. Katsojat, jotka ovat jo ostaneet lippuja näytökseen voivat:
1. Pitää lippunsa, jolloin se käy ensi vuoden 2021 näytökseen (sama lippu ja samat paikat, uusi päivämäärä tiedetään toukokuun aikana). ETK SUOSITTELEE TÄTÄ TOIMENPIDETTÄ! ;)
2. Voivat tukea jo ostetuilla lipuilla seuran toimintaa.
3. Voivat pyytää rahansa takaisin.

Täytä siis alla oleva lomake, niin toimimme toiveesi mukaisesti! Jos haluat lippurahasi takaisin maksamme ne 13.4. 2020 mennessä.

Lisätietoja:

ETK:n toimisto, email: toimisto@etkespoo.com

Oscar-Gaala näytöksen lippumuutokset

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.