Päiväkoti-, koulu- ja ryhmäliput

Maaliskuun 27.päivä kaikki Espoon Taitoluisteluklubin luistelijat pienistä luistelukoululaisista, aikuisiin harrastajiin ja taitaviin kilparyhmiin valtaavat Espoo Metro Areenan ja esittävä ETK:n Oscar-Gaalan! Mikä Oscarin saanut elokuva on jäänyt sinun mieleesi? Mikä ihanista piirretyistä on suosikkisi?. Tuttuja teemoja, mukaansatempaisevia musiikkeja ja ihanaa luistelun riemua. Mukana tänä vuonna viimevuoden hehkutetuimmat joukkueet: EPS:n -11 ja 09- syntyneet lätkäjunnut: millaisethan heidät tämän vuoden esitykset ovat?

Lippujen hinta päivänäytökseen on 5 euroa/kpl. Näytös alkaa klo 9.30. (Opettajat ja ohjaajat pääsevät sisään maksutta ryhmänsä mukana). Näytös kestää n. 1,5h. Aamunäytöksessä ei ole väliaikaa vaan pieni jäädytystauko pelkästään.

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan Oscar-Gaalaa koko ryhmän voimin kevään hurmaavaan luistelunäytökseen!

KYMMENEN (tai alle 10) HENGEN PÄÄSYLIPUT VOI OSTAA SUORAAN TÄÄLTÄ: http://www.lippuautomaatti.fi/etk

YLI 10 KYMMENEN HENGEN PÄÄSYLIPUT VOI TILATA LÄHETTÄMÄLLÄ SÄHKÖPOSTIA OSOITTEESEEN: service@lippuautomaatti.fi

Espoo Metro Areenalle pääsee helposti myös julkisen liikenteen metrolla ja busseilla. Matkareitin voi tarkistaa Helsingin seudun liikenteen internetsivuilta www.hsl.fi.

Lisätietoa ETK ry:n toimistolta p.045-6448811/ toimisto@etkespoo.com