Kevätnäytös Puluboin ja Ponin liukas versio 13.4.2018

ETK:n kevätnäytös Puluboin ja Ponin tarina luistellaan Espoo Metro Areenalla 13.4.2017

Huhtikuun 13.päivä kaikki Espoon Taitoluisteluklubin luistelijat pienistä luistelukoululaisista, aikuisiin harrastajiin ja taitaviin kilparyhmiin valtaavat Espoo Metro Areenan ja luistelevat vauhdikkaan ja hauskan koko perheelle sopivan Veera Salmen kirjoittaman ja Salla Aallon taitoluistelutarinaksi kääntämän tarinan Puluboin ja Ponin liukas versio. Tule katsomaan miten Puluboi ja Poni pärjäävät liukkaalla jäällä!

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan Puluboin ja Ponin iukasta versiota koko perheen voimin kevään hurmaavaan luistelunäytökseen! TELVETULOA!

Lippujen ennakkomyynti on alkanut!

Pääsylippujen hinnat

10 €

Ilmainen

50€

Ennakkomyynnissä vain alakatsomon liput. Myöhemmin tullaan avaamaan myös yläkatsomot.

Näytöspaikka Espoo Metro Areena (Urheilupuistontie 3, 02200 Espoo). Liput ovat paikkanumeroituja iltanäytöksessaä ja aamupäivän näytöksessä paikat ovat numeroimattomia.

Näytöksen kesto n. 1,5h (iltanäytöksessä yksi väliaika).

Mikäli lippuja on jäljellä voi niitä ostaa myös tapahtumapaikalta (Espoo Metro Areenan pääovilta) tuntia ennen näytöksen alkua. Lipputilanteesta tiedotetaan ennakkomyynnin päätyttyä.

Tapahtumapaikalla maksuvälineenä käy käteinen ja korttimaksu.

OSTA LIPUT JA MUISTITIKKU ENNAKKOON TÄSTÄ!

PDF-tiedostopuluboi-ja-poni_ETK_kevätnäytös_A3_3.pdf (2.2 MB)
Tulosta tästä kevätnäytösmainos ilmoitustaululle/työpaikkasi seinälle...