Kevätjuhla 2018

Kevätjuhlassa palkittiin jälleen monia menestyneitä ja innokkaita luistelijoita.

Kauden 2016-2017 palkitut luistelijat:

Kauden 2017-2018  loppukisaan päässeet luistelijat:

Seniorit: Kiira Kivisaari
Juniorit: Silja Toimela, Suvi-Tuuli Suokas, Avila Pitkäkangas, Annika Hovi, Alexandra Limnell, Isabella Salmiheimo
SM-Noviisit: Milla Degerlund, Ilona Virtanen, Mai Helske, Aava Utriainen, Jessika Louhelainen, Vera Vilen
Debytantit: Edith Mattila, Klara Isonen, Meri Fagerlund, Estella Helanto, Elli Helske
Noviisit: Alicia Franck
A-Silmut: Anni Erkama, Catina Spångberg
B-Silmut: Louise Gylling, Hilja Nurminen, Emeliina Ekholm, Sara Pahkamaa, Pihla Pitkänen, Emilia  Kariola, Inka-Sofia Muhonen, Ella Huurinainen, Jordana Pohjanrinne, Tiffany Helanto, Leo Melen
Minit: Iida Särkkä, Silja Kurkinen, Siiri Rasila, Nelly Alhopuro, Emilia Pellonmaa, Lumi-Pepita Mäkelä,  Minea Mäkelä, Ava Vaula, Natalie Tieva, Noora Tuukkanen

Menestyneinen luistelija kilpailusarjassaan:

Vuoden Seniori:  Kiira Kivisaari
Vuoden Juniori: Silja Toimela
Vuoden SM-noviisi: Mai Helske
Vuoden Noviisi: Alicia Franck
Vuoden Debytantti: Edith Mattila
Vuoden A-silmu: Catina Spångberg
Vuoden B-silmu: Inka-Sofia Muhonen
Vuoden mini:  Emilia Pellonmaa
Vuoden Aluesarjalainen:  Sofia Granskoq
Vuoden Taitaja:  Kristiina Nummela

Seuran palkinnot:

Vuoden Tsemppari: Vera Vilen - Haastavista lähtökohdista  noussut ja oppinut uusia elementtejä ja saavuttanut SM-kilpailupaikan.

Vuoden Tulokas: Emilia Pellonmaa - Kisatuloksellisesti nostanut itsensä läpi.

Vuoden Menestyjä: Mai Helske - SM-Noviisien pronssimitalisti, Noviisien PM-hopeamitalisti
Tunnollinen harjoittelija: Meri Fagerlund - Tunnollinen harjoittelija, jota ohjaa vahva sisäinen motivaatio.
Hymytyttö/-poika: Emmi Ahonen  - Aurinkoinen ja iloinen asenne, joka johtaa sujuvaan vuorovaikutukseen.

Innokas harjoittelija: Anni Hartikainen - Suhtautuu kaikkeen harjoitteluun innokkaasti ja osoittaa erityisesti oheisharjoittelussa ja baletissa motivaatiota kehittymiseen.

Määrätietoinen harjoittelija:  Anni Erkama - Määrätietoinen harjoittelija jolla näkyy harjoittelussa jo oma ajatus tulevasta.

Rohkea harjoittelija: Annika Pellonmaa - Ei pelkää haasteita.

Nämä harjoittelijat luovat positiivista tekemisen meininkiä ryhmään:

Ahkera harjoittelija K1: Isabella Salmiheimo
Ahkera harjoittelija K2: Emeliina Ekholm
Ahkera harjoittelija K3: Adelia Pirnes
Ahkera harjoittelija: K4 Kseniya Butlers

Alueryhmän kiertopalkinto: Silja Sinivuori  - Tunnollinen ja ahkera harjoittelija, joka yrittää parhaansa ja hyödyntää saamansa palautteen.

Timanttien kiertopalkinto: Sofia Ilvonen - Innokas ja ahkera harjoittelija, joka on oppinut paljon kauden aikana. Sofia tarttuu uusiin haasteisiin rohkeasti ja hymyssäsuin.

Vuoden balettiharjoittelija:  Alicia Franck -  Harjoittelee ja keskittyy laatuun ja laadun kehittämiseen. Nauttii tekniikkaan harjoittelusta ja harjoittelee saavuttaakseen tulosta.

Seuratoimija: Seppo Fagerlund - Ollut aktiivisesti kilpailu- ja testitoiminnassa mukana, sekä on auttanut rakentamaan apuvälineitä valmentajille.