Joulukuusi ja -kukkamyynti 2021

Ostamalla ETK:n yksinluisteijoiden perinteisen joulukuusen tai tilaamalla kauniita joulukukkia kauttamme, voit olla tukemassa seuramme yksinluistelijoita.

Kiitos tuestanne!

Joulukuuset

​Espoon taitoluisteluklubi ja sen yksinluistelijat käynnistävät jälleen perinteisen joulukuusimyynnin. Osta joulukuusi kauttamme ja samalla tuet yksinluistelijoiden toimintaa 15 € / kuusi.

• Lähetä joulukuusitilaus viimeistään sunnuntaina 5.12.2021 klo 20 osoitteeseen: yljaosto@etkespoo.com

• Kerro kuinka monta normaalia (1,8–2,1 m) ja kuinka monta isoa (2,4–2,7 m) kuusta tilaat

• Nouto: Espoonlahden jäähallin parkkipaikalta la 18.12 klo 16.00–18.00

• Kuuset maksetaan paikan päällä MobilePayllä, kortilla tai käteisellä seuralle.

• Ohessa myyntiesite:

Joulukukat

ETK:n yksinluistelijat järjestävät ensimmäistä kertaa joulukukkamyynnin. Jokaisesta myydystä kukasta tulee yksinluistelijoille noin 5 €. Tilattavat tuotteet ja niiden hinnat löytyvät alla olevasta tilauskaavakkeesta.

• Täytetty tilauskaavake tai kuva siitä lähetetään osoitteeseen kimmo.sivula-heiskanen@edu.hel.fi viimeistään perjantaina 3.12.

• Tuotteiden maksu tapahtuu MobilePayn kautta Kimmo Sivula-Heiskaselle numeroon 0505110851 kommentilla ETK Joulukukka

• Maksetut kukat voi noutaa Tapiolan harjoitushallin parkkipaikalta torstaina 16.12. klo 16.30 - 19.00.