Kesäkukkamyynti 2022

Kevät etenee kovaa vauhtia ja kohta on aika istuttaa kesäkukat. Nyt on hyvä mahdollisuus tukea seuraa ostamalla kesäkukat seuran kautta. Kukat ovat todella laadukkaita, kuten joulukukkia ostaneet tietävät! Kesäkukkamyynnillä kerätään yksinluistelijoille varoja, jotta saisimme kesäleirin hinnan pidettyä matalalla. Tarkoitus on järjestää ruokailu ja mahdollisesti myös fysioterapeutti pitämään tunteja.

Nyt kaikki innokkaasti kauppaamaan kukkia työpaikoille, naapureille ja sukulaisille. Jokaisesta myydystä kukasta tulee noin 3 € seuralle ja amppeleista noin 7 €. Jos jokainen luistelija saa vaikka kymmenen kukkaa myytyä, niin seura tienaa jo useamman tonnin. Eräs taloyhtiökin on kiinnostunut ostamaan kukat meidän seuralta. Liitteenä on myyntiesite, jossa ovat kuvat kaikista kukista.

Ilmoittakaa myymänne kukat Kimmo Sivula-Heiskaselle (kimmo.sivula-heiskanen@edu.hel.fi) liitteenä olevan Myydyt kukat tiedoston avulla viimeistään perjantaina 13.5. Kukat maksetaan MobilePayn kautta numeroon 050-5110851. Kukat ovat noudettavissa Ilmattarelta tiistaina 24.5. klo 16 - 19.