Yksinluistelijoiden luistelijapassit kaudelle 2020-2021

Yksinluistelijoiden luistelijapassit

Taitoluisteluliitto siirtää passikauden tukemaan seurojen luonnollista toimintakautta ollen jatkossa 1.5.–30.4. Harjoitusryhmien muutokset ja mahdolliset seurasiirrot tehdään yleensä kilpailukauden päätyttyä keväällä, joten uusi passikausi tulee mukailemaan paremmin tätä rytmiä.

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton (STLL)  jäsenseurassa luistelevalla tulee olla joko harrastaja- tai kilpailupassi. Passeihin suositellaan yhdistettäväksi Pohjola Sporttiturva -vakuutus. Mikäli luistelijalla on oma tapaturmavakuutus, on varmistettava että siinä on urheilutapaturmakorvaavuusehto.  Luistelupassin ostamalla urheilija tai toimihenkilö sitoutuu noudattamaan Suomen Taitoluisteluliiton kilpailu- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Vakuutuksen voimaantulo

Passiin sisältyvä vakuutus tulee voimaan 1.5.2020, mikäli maksu on maksettu toukokuun 2020 aikana. Myöhemmin maksettaessa vakuutus tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkellä, mikäli suorituksesta on esittää maksutosite, josta käy ilmi maksuaika. Vakuutus päättyy automaattisesti 30.4.2021.

Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva ei vaadi korvauksen myöntämiseksi ulkoista tekijää vaan se korvaa myös silloin, kun loukkaantuminen tapahtuu äkillisen tapahtuman kuten esimerkiksi akillesjänteen repeämisen tai polven sijoiltaan menon seurauksena.

Huomioithan, että kaikista Suomen Taitoluisteluliiton toimiston kautta tehdyistä lisenssimuutoksista veloitetaan 15 € toimisto- ja käsittelykulu. Vakuutuksen irtisanomisista Pohjola Vakuutus veloittaa vakuutusajasta vähintään 16 €.

HUOM! Ilman urheilutapaturmavakuutusta ei voi osallistua STLL:n jäsenseurojen harjoituksiin tai kilpailuihin.

STLL:n passien tuoteselosteet ja hinnat kaudelle 2020-2021

Kilpailulupapassit – Vakuutukselliset

Jokaisella luistelijalla tulee olla voimassa kilpaluistelun kattava vakuutusturva. Luistelupassin yhteydessä on suositeltavaa hankkia Pohjolann kattava Sporttiturva-vakuutus

• Omavastuu 100 € jokaista äkillistä tapaturmaa kohti
    • HUOM! Kilpailupassissa 3 ja 4 Sporttiturvassa ei omavastuuta
  • Hoitokorvaus 15 000 €
  • Haittakorvaus 30 000 €
  • Kuolinkorvaus 8 500 €
  • Tuoteseloste

Kilpailupassi 1

• Hinta 210 €
  • Vuonna 2001 tai aikaisemmin syntyneet
  • Sarjat
    • Yksin- ja pariluistelu sekä jäätanssi: SM-seniorit, SM-juniorit, Seniorit, Juniorit, Aluejuniorit

Kilpailupassi 2 A

• Hinta 177 €
  • 1.1.2002–30.6.2008 syntyneille
  • Sarjat
    • Yksin- ja pariluistelu sekä jäätanssi: SM-Seniorit, Seniorit, SM-juniorit, Juniorit, SM-noviisit, Noviisit, Debytantit, Aluedebytantit, Aluenoviisit, Aluejuniorit

Kilpailupassi 2 B

• Hinta 177 €
  • 1.7.2008 ja myöhemmin syntyneet
  • Sarjat
    • Yksin- ja pariluistelu sekä jäätanssi: SM-Seniorit, SM-juniorit, SM-noviisit, Noviisit, Debytantit, Silmut, Aluejuniorit, Aluenoviisit, Aluedebytantit, Aluesilmut

Kilpailupassi 3

• Hinta 130 €
  • 1.7.2002 tai myöhemmin syntyneet
  • Sarjat
    • Yksin- ja pariluistelu sekä jäätanssi: Aikuiset, Taitajat, Minit, Tintit, Special Olympics (soveltava luistelu)

Kilpailupassi 4

• Hinta 150 €
  • 30.6.2002 tai aikaisemmin syntyneet
  • Sarjat
    • Yksinluistelu- ja pariluistelu sekä jäätanssi:  Aikuiset, Taitajat, Minit, Tintit, Special Olympics (soveltava luistelu)

Vakuutukseton kilpailupassi

• Hinta 90€
  • Kilpailijat, joilla kattava vakuutus lajin kilpailu- ja harjoittelutoimintaan kotimaassa ja ulkomailla.

Harrasteluistelupassi – Vakuutukselliset

Jokaisella luistelijalla tulee olla voimassa harrasteluistelun kattava vakuutusturva. Luistelupassin yhteydessä on suositeltavaa hankkia OP:n kattava Sporttiturva-vakuutus

• Ei omavastuuta
  • Hoitokorvaus 15 000 €
  • Haittakorvaus 30 000 €
  • Kuolinkorvaus 8 500 €

Harrasteluistelupassi

• Hinta 55 €
  • Kaiken ikäiset
  • Ei kilpaileville luistelijoille
  • Tuoteseloste

Vakuutukseton harrasteluistelupassi

• Hinta 25€
  • Harrastajat, joilla kattava vakuutus lajin harjoittelutoimintaan

Passeihin liittyviin kysymyksiin vastaa Suomen Taitoluisteluliitosta

minna.fernelius@stll.fi , puh. 050 543 6898

Luistelijapassit tulee ostaa luistelijakohtaisesti.

Linkki Suomen Taitoluisteluliiton sivuille, mistä löytyy lisätietoja ja linkki luistelijapassin ostoon.