Yksinluistelijoiden luistelijapassit

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton (STLL)  jäsenseurassa luistelevalla tulee olla joko harrastaja- tai kilpailupassi. Passeihin suositellaan yhdistettäväksi Pohjola Sporttiturva -vakuutus. Mikäli luistelijalla on oma tapaturmavakuutus, on varmistettava että siinä on urheilutapaturmakorvaavuusehto.  Luistelupassin ostamalla urheilija tai toimihenkilö sitoutuu noudattamaan Suomen Taitoluisteluliiton kilpailu- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Vakuutuksen voimaantulo
Passiin sisältyvä vakuutus tulee voimaan 1.7.2019, mikäli maksu on maksettu heinäkuun 2019 aikana. Myöhemmin maksettaessa vakuutus tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkellä, mikäli suorituksesta on esittää maksutosite, josta käy ilmi maksuaika. Vakuutus päättyy 30.6.2020.

Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva ei vaadi korvauksen myöntämiseksi ulkoista tekijää vaan se korvaa myös silloin, kun loukkaantuminen tapahtuu äkillisen tapahtuman kuten esimerkiksi akillesjänteen repeämisen tai polven sijoiltaan menon seurauksena.

Huomioithan, että kaikista Suomen Taitoluisteluliiton toimiston kautta tehdyistä lisenssimuutoksista veloitetaan 15 € toimisto- ja käsittelykulu. Vakuutuksen irtisanomisista Pohjola Vakuutus veloittaa vakuutusajasta vähintään 16 €.

HUOM! Ilman urheilutapaturmavakuutusta ei voi osallistua STLL:n jäsenseurojen harjoituksiin tai kilpailuihin.

STLL:n passien tuoteselosteet ja hinnat kaudelle 2019-2020

Kilpailulupapassit – Vakuutukselliset

Jokaisella luistelijalla tulee olla voimassa kilpaluistelun kattava vakuutusturva. Luistelupassin yhteydessä on suositeltavaa hankkia Pohjolann kattava Sporttiturva-vakuutus

• Omavastuu 100 € jokaista äkillistä tapaturmaa kohti
    • HUOM! Kilpailupassissa 3 ja 4 Sporttiturvassa ei omavastuuta
  • Hoitokorvaus 15 000 €
  • Haittakorvaus 30 000 €
  • Kuolinkorvaus 8 500 €
  • Tuoteseloste

Kilpailupassi 1 (ent. A-lisenssi)

• Hinta 210 €
  • Vuonna 2000 tai aikaisemmin syntyneet
  • Sarjat
    • Yksin- ja pariluistelu sekä jäätanssi: SM-seniorit, SM-juniorit, Seniorit, Juniorit, Aluejuniorit
    • Muodostelmaluistelu: SM-seniorit, SM-juniorit

Kilpailupassi 2 A (ent. B1-lisenssi)

• Hinta 177 €
  • 1.1.2001–30.6.2007 syntyneille
  • Sarjat
    • Yksin- ja pariluistelu sekä jäätanssi: SM-Seniorit, Seniorit, SM-juniorit, Juniorit, SM-noviisit, Noviisit, Debytantit, Aluedebytantit, Aluenoviisit, Aluejuniorit
    • Muodostelmaluistelu: SM-seniorit, SM-juniorit, SM-noviisit, Minorit

Kilpailupassi 2 B (ent. B2-lisenssi)

• Hinta 177 €
  • 1.7.2007 ja myöhemmin syntyneet
  • Sarjat
    • Yksin- ja pariluistelu sekä jäätanssi: SM-Seniorit, SM-juniorit, SM-noviisit, Noviisit, Debytantit, Silmut, Aluejuniorit, Aluenoviisit, Aluedebytantit, Aluesilmut
    • Muodostelmaluistelu: SM-noviisit ja Minorit

Kilpailupassi 3 (ent. HN-lisenssi)

• Hinta 130 €
  • 1.7.2001 tai myöhemmin syntyneet
  • Sarjat
    • Yksin- ja pariluistelu sekä jäätanssi: Aikuiset, Taitajat, Minit, Tintit, Special Olympics (soveltava luistelu)
    • Muodostelmaluistelu: Aikuiset, Masters, Seniorit, Juniorit, Noviisit ja Tulokkaat

Kilpailupassi 4 (ent. HA-lisenssi)

• Hinta 150 €
  • 30.6.2001 tai aikaisemmin syntyneet
  • Sarjat
    • Yksinluistelu- ja pariluistelu sekä jäätanssi:  Aikuiset, Taitajat, Minit, Tintit, Special Olympics (soveltava luistelu)

Harrasteluistelupassi – Vakuutukselliset

Jokaisella luistelijalla tulee olla voimassa harrasteluistelun kattava vakuutusturva. Luistelupassin yhteydessä on suositeltavaa hankkia OP:n kattava Sporttiturva-vakuutus

• Ei omavastuuta
  • Hoitokorvaus 15 000 €
  • Haittakorvaus 30 000 €
  • Kuolinkorvaus 8 500 €

Harrasteluistelupassi (ent. HE-lisenssi)

• Hinta 55 €
  • Kaiken ikäiset
  • Ei kilpaileville luistelijoille
  • Tuoteseloste

Luistelukoulupassi/ VAIN SEUROJEN OSTETTAVISSA (ent. luistelukoululisenssi)

• Hinta 11€
  • Alle 15- vuotiaat tytöt ja pojat
  • 1- 2 kertaa viikossa harjoitteleville

Vakuutuksettomat luistelupassit

Mikäli urheilijalla on oma, urheilutapaturmakorvaavuusehdon sisältävä vakuutus, voi hän ottaa vakuutuksettoman passin. Vakuutuksen kattavuus pitää selvittää omasta vakuutusyhtiöstä ennen passin hankkimista. Maksamalla vakuutuksettoman passin passinhaltija vakuuttaa, että hänellä on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa lajin kilpailu- ja harjoittelutoiminnan sekä niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla. Kilpailevien luistelijoiden tulee pyydettäessä esittää vakuutustodistus seurassaan operatiivisesta toiminnasta vastaavalle henkilölle tai joukkueenjohtajalle.

Vakuutukseton kilpailupassi

• Hinta 90€
  • Kaiken ikäiset
  • Kaikki kilpailevat, jotka käyttävät omaa tapaturmavakuutusta

Vakuutukseton harrasteluistelupassi

• Hinta 25€
  • Ei kilpailevat luistelijat, joilla on oma tapaturmavakuutus

Passeihin liittyviin kysymyksiin vastaa Suomen Taitoluisteluliitosta

minna.fernelius@stll.fi , puh. 050 543 6898

STLL:n toimistoaika arkisin klo 9.00-16.00

Luistelijapassit tulee ostaa luistelijakohtaisesti.

Linkki Suomen Taitoluisteluliiton sivuille, mistä löytyy lisätietoja ja linkki luistelijapassin ostoon.