2013 Tiheikön väki

Luistelijoille, valmentajille, vapaaehtoisille ja katsojille

Lämmin kiitos jälleen Teille kaikille luistelijoille ja seura-aktiiveille jotka mahdollistitte upean Jääshow:n järjestämisen.

Rauhallista Joulun odotusta

Espoon taitoluisteluklubi ry:n Jääshow Tiheikön Väki
ESPOONLAHDEN FORUM-HALLISSA  8.12.2013
Näytökset klo 12,00, klo 15.00, klo 18.00. Jääshow kestää n 1,5h
Liput: Aikuiset 14€, lapset (2-12v) 6€
Lipunmyynti jäähallilla (käteinen). Ovet avataan tuntia ennen näytöksiä.
Jäähallilla myös kahvio-buffet  ja joulutori.

Espoon taitoluisteluklubin yksinluistelijat ja luistelukoululaiset esittävät
ESPOONLAHDEN FORUM-HALLISSA  8.12.2013 hellyttävän tarinan Tiheikön väestä.
Tarinoita on kaksi: Tiheikön väki syyspuuhissa ja Tiheikön väki talvipuuhissa.

Ensimmäisen tarinan tiimellyksessä varaudutaan talveen. Kerätään marja- ja sienivarastoja tulevien pakkasten varalle, ihastellaan syksyn putoavia lehtiä ja nautitaan kirpeästä syys-säästä. Pieni hiirineitonen, Esikko, eksyy metsään ja häntä lähdetään etsimään koko hiirijoukon voimalla. Onneksi pieni hiirineito löytyy ja illan suussa hän on turvallisesti kotona, takkatulen ääressä ja isoäitinsä hellässä huomassa.
Pikku hiiret rauhassa nukkua voivat, varastossa odottavat meitä herkut oivat.
Suloisia unia näe kaiken yötä ,herää jälleen nousevan auringon myötä.

Toinen tarina vie meidät talviseen, pakkaslumen täyteiseen metsään. Tiheikön väki valmistautuu suuriin talvitanssiaisiin. Ensi tehdään lumitöitä ja lähdetään hakemaan tanssiaisorkesteria suuren kukkulan takaa. Vilkkaat hiiripojat, Vesa ja Kerkko, auttavat innokkaina mutta heidät lähetetään pian kotiin, koska pojat olivat aivan liian riehakkaita. Kotimatkalla Vesa  ja Kerkko päättävät poiketa suuressa lumimäessä kelkallaan ja humpsahtavat suureen lumikuoppaan. Jälleen tiheikön väki rientää apuun ja pojat saadaan turvallisesti pois kuopasta. Illan suussa tanssisali on valmis. Kaikki tiheikön hiiret olivat saapuvat syömään ja juomaan ja tietenkin tanssimaan. Hiiri orkesteri soittaa iloista sävelmää, muiden tanssiessa riemukkaasti.
Kun syvintä on hanki, kun maa on lumen vanki, kun pyökki kuuraan verhoutuu, pakkasyön tähdet kirkastuu, kun kesänpurot peittää jää, jäätanssiin hiiret rientäkää.