Yksityisjäiden ostaminen

Valitettavasti yksityisjäitä ei voi varata tällä hetkellä. 

TIEDOTE 16.1.2020.

Valitettavasti joudumme ilmoittamaan, että yksityisjäiden varaus ETK:n kautta päättyy, ainakin hetkellisesti. Espoon kaupunki on tehnyt päätöksen lopettaa ETK:n yksityisjäiden varauksen, sillä he haluavat itse hallinnoida yksityisjäitä, joita heidän kautta on pystynyt koko ajan myös yksityishenkilönä varaamaan. Kaupungin päätökseen liittyy valitettavan huono ulkojäiden tilanne sääoloista johtuen ja koulujen suuret varausmäärät jäähalleihin, jotka menevät yksityisjäiden edelle.

Jäävaraukset, jotka ovat jo vahvistettu, pidetään. Varauksista, joista ette ole saaneet vahvistusta, perutaan automaattisesti. Eli jos ette ole saaneet jäävahvistusta, jää on peruttu.

Voitte edelleen siis varata Espoon kaupungin resurssivarauksista jäätä yksityiskäyttöön hintaan: 150€/h. Vapaita aikoja voitte katsoa ja varauksen tehdä suoraan itse osoitteesta: https://resurssivaraus.espoo.fi/liikunnantilavaraus. Tällöin varaus ja siihen liittyvät maksut hoidetaan yksityishenkilönä suoraan kaupungin kanssa. ETK suosittelee kuitenkin jatkossakin, että on hyvä jos luistelijat ja heidän vanhempansa keskustelevat oman valmentajansa kanssa yksityisjäiden käyttämisestä ja siellä tehtävistä harjoitteista.