Yksityisjäiden ostaminen

Varauksestasi saat vahvistuksen vasta kun toimistolle on tullut vahvistus jäistä kaupungilta. Jos varaus on kovin pitkälle, niin kaupunki ei vahvista jäitä kovin nopeasti, sillä jäät ovat silloin ensisijaisesti kouluille ja päiväkodeille varattuja.

HUOM. Jos varaat jään alle kolmen viikon sisään, niin sitoudut ostamaan jään samantien, sillä sitä ei voi maksutta peruuttaa.

Espoon Taitoluisteluklubi myy yksityisjäitä jäsenilleen seuraavin ehdoin:

• Voit katsella vapaita jäävuoroja Espoon kaupungin jäähalleista täältä: https://resurssivaraus.espoo.fi (vapaat vuorot ovat hallikohtaisissa taulukoissa valkoisella värillä merkityt ajat)
  • Ota haluamasi vuoron tiedot ylös ja merkitse ne hakulomakkeeseen tarkasti (älä tee itse siis varausta sivujen kautta).
  • Tunti pitää olla vähintään kolmen viikon päässä tämän varauksen tekemisestä! Jos teet varauksen aiemmin kuin kolmen viikon sisällä, niin sitoudut ostamaan jään ilman peruutusmahdollisuutta.
  • Vuorot ovat joko Espoonlahden Forumin jäähallissa, Tapiolan harjoitushallissa tai Espoo Metro Areenalla (kaupungin sivuilta löydät vain ne ajat, jotka ovat mahdollisia ykistyisjäille). Muut ajat ja hallit eivät tällä hetkellä ole vielä mahdollisia yksityisjäiden varaamiseen seuramme kautta.
  • HINTA: Jää maksaa 50€/h. Ja lasku lähetetään jälkikäteen varaajalle sähköpostitse kuukausimaksun yhteydessä.
  • PERUUTUSEHDOT: Lääkärintodistuksella peruutetuista jäistä veloitamme toimistomaksun 20€/varaus. Kolme viikkoa ennen jäävuoroa peruutetuista jäistä veloitamme toimistomaksun 20€/luistelija. Sen jälkeen peruutetuista jäistä veloitamme koko summan.
  • ETK on oikeus peruuttaa jää (esim. tapahtumien takia). Tällöin jäätä ei laskuteta.
  • Jäällä voi luistella vain Espoon Taitoluisteluklubin luisteleva jäsen.
  • VAKUUTUS: luistelijalla tulee olla oma tapaturmavakuutus
  • VALMENTAJA: Jään varaaja palkkaa itse valmentajan jäälle.
  • Jää pitää jakaa tarvittaessa max. kolmen muun luistelijan kanssa,  mikäli toiset seuran luistelijat haluavat samalle jäälle.​ Tällöin kustannukset jaetaan luistelijoiden kesken (huom. lasku lähetetään ainoastaan varaajalle).

Jos olet kiinnostunut varaamaan jäätä, merkitse tarkasti haluamasi jää alla olevalla lomakkeella.  Lisätietoja varaamisesta voit kysellä toimistoltamme p. 045-6448811/ toimisto@etkespoo.com.

Yksityisjään varauslomake

HUOM. Toivomme että varaajaa kunnioittaa sääntöjä ja varaa jäät sääntöjen mukaan. Haluamme yksityisjää pitää olla siis vähäintään 7 vrk varauspäivästä.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.