Yksityisjäiden ostaminen

HUOM. 1.1.2018 lähtien voit ostaa pelkästään jään alla olevilla ehdoilla.

Espoon Taitoluisteluklubi on aloittanut yksityisjäiden myymisen jäsenilleen seuraavin ehdoin:

• Voit katsella vapaita jäävuoroja Espoon kaupungin jäähalleista täältä: https://resurssivaraus.espoo.fi
  • Ota haluamasi vuoron tiedot ylös ja merkitse ne hakulomakkeeseen tarkasti (älä tee itse siis varausta sivujen kautta).
  • Tunti pitää olla vähintään kolmen viikon päässä tämän varauksen tekemisestä!
  • Vuorot ovat joko Espoonlahden Forumin jäähallissa tai Tapiolan harjoitushallissa (kaupungin sivuilta löydät vain ne ajat, jotka ovat mahdollisia ykistyisjäille). Muut ajat ja hallit eivät tällä hetkellä ole vielä mahdollisia yksityisjäiden varaamiseen seuramme kautta.
  • PERUUTUSEHDOT: Lääkärintodistuksella peruutetuista jäistä veloitamme toimistomaksun 20€/varaus. Kolme viikkoa ennen jäävuoroa peruutetuista jäistä veloitamme toimistomaksun 20€/luistelija. Sen jälkeen peruutetuista jäistä veloitamme koko summan.
  • ETK on oikeus peruuttaa jää (esim. tapahtumien takia). Tällöin jäätä ei laskuteta.
  • Jäällä voi luistella vain Espoon Taitoluisteluklubin jäsen.
  • VAKUUTUS: luistelijalla tulee olla oma tapaturmavakuutus
  • VALMENTAJA: Jään varaaja palkkaa itse valmentajan jäälle.
  • HUOM. Jään varaus vahvistetaan noin 3 arkipäivän sisällä varauksen tekemisestä sähköpostitse.
  • HINTA: 40€/h.

Jos olet kiinnostunut varaamaan jäätä, merkitse tarkasti haluamasi jää alla olevalla lomakkeella.  Lisätietoja varaamisesta voit kysellä toimistoltamme p. 045-6448811/ toimisto@etkespoo.com.

Yksityisjään varauslomake

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.