Yksityisjäiden ostaminen

Espoon Taitoluisteluklubi myy yksityisjäitä jäsenilleen seuraavin ehdoin:

• Voit katsella vapaita jäävuoroja Espoon kaupungin jäähalleista täältä: https://resurssivaraus.espoo.fi (vapaat vuorot ovat hallikohtaisissa taulukoissa valkoisella värillä merkityt ajat)
  • Ota haluamasi vuoron tiedot ylös ja merkitse ne hakulomakkeeseen tarkasti (älä tee itse siis varausta sivujen kautta).
  • Tunti pitää olla vähintään kolmen viikon päässä tämän varauksen tekemisestä! Jos teet varauksen aiemmin kuin kolmen viikon sisällä, niin sitoudut ostamaan jään ilman peruutusmahdollisuutta.
  • Vuorot ovat joko Espoonlahden Forumin jäähallissa, Tapiolan harjoitushallissa tai Espoo Metro Areenalla (kaupungin sivuilta löydät vain ne ajat, jotka ovat mahdollisia ykistyisjäille). Muut ajat ja hallit eivät tällä hetkellä ole vielä mahdollisia yksityisjäiden varaamiseen seuramme kautta.
  • HINTA: Jää maksaa 40€/h. Ja lasku lähetetään jälkikäteen varaajalle sähköpostitse.
  • PERUUTUSEHDOT: Lääkärintodistuksella peruutetuista jäistä veloitamme toimistomaksun 20€/varaus. Kolme viikkoa ennen jäävuoroa peruutetuista jäistä veloitamme toimistomaksun 20€/luistelija. Sen jälkeen peruutetuista jäistä veloitamme koko summan.
  • ETK on oikeus peruuttaa jää (esim. tapahtumien takia). Tällöin jäätä ei laskuteta.
  • Jäällä voi luistella vain Espoon Taitoluisteluklubin jäsen.
  • VAKUUTUS: luistelijalla tulee olla oma tapaturmavakuutus
  • VALMENTAJA: Jään varaaja palkkaa itse valmentajan jäälle.
  • HUOM. Jään varaus vahvistetaan noin 3 arkipäivän sisällä varauksen tekemisestä sähköpostitse.
  • Jää pitää jakaa tarvittaessa max. kolmen muun yksityistunnin (= erillinen valmentaja),  mikäli toiset seuran luistelijat haluavat samalle jäälle.​

Jos olet kiinnostunut varaamaan jäätä, merkitse tarkasti haluamasi jää alla olevalla lomakkeella.  Lisätietoja varaamisesta voit kysellä toimistoltamme p. 045-6448811/ toimisto@etkespoo.com.

Yksityisjään varauslomake

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.